Windows 10 több gépen?
Figyelt kérdés
Tavaly július végén egy eredeti Windows 8.1-es gépet frissítettem fel Windows 10-re. A kérdésem az lenne, hogy a Windows 8.1-et most felrakhatom-e egy másik számítógépre, majd felfrissíthetem-e Windows 10-re amellett, hogy a mostani számítógépemen megtartom a Windows 10-et?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. jún. 23. 22:17
1/6 anonim válasza:
Nem kell eredeti Win 7/8.1 ahhoz, hogy eredeti Win 10-et szerezz.
Elég ha letöltöd az egyiket, aktiválod majd azt frissíted fel. Itthon mind a két gépen így lett eredeti Win 10.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel sajnos van egy kis problémám. A Windows 7-et beaktiválom a Loader 2.2.2-vel, és amint internetet kap a számítógép (illetve elkezdené letölteni a frissítéseket), azonnal kiüti az aktiválást. Erre van valamilyen ötleted, hogy ezt hogyan lehetni kikerülni?
2016. jún. 23. 22:37
3/6 anonim válasza:
Szórakozzatok csak kalóz Windowsokkal, mit gondoltok a Microsoft hülye, nekem a nem eredeti véget tiltotta le az alaplapomat, szériaszám miatt. Meg kellett vennem aztán egy eredetit.
4/6 anonim válasza:
A Microsoft rendszere nyilván tartja hogy mit mikor mivel aktiváltál. Amerikában most kezdődtek el a tömeges perek, megkezdte a feljelentéseket ,és szerintem ez máshol se fog magára sokat váratni.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom miért. Én olyan verziót telepítettem ami alapból tartalmazta a frissítések jó részét.
Egyébként mind a két gépet 8.1-ről frissítettem fel.
Ha nem megy akkor vegyél egy új kulcsot a neten 6-8000 körül és azt frissítsd..
# 4/4 Szerintem ez hülyeség..
Link?
6/6 anonim válasza:
Bármilyen illegális aktiválás csak ideiglenes, időnként újra kell aktiválni a windows-t. Ez lehet automatikus (van ilyen program), és van amit neked kell.Általában 180 naponként történik ez meg. Na szerinted a Microsoft rendszere nem rögzíti hogy nem véglegesen aktivált verziót használsz, és mindig más széria számmal van aktiválva ? Hát dehogynem. De mindenki maga tudja mit csinál. Amúgy elárulom hogy amióta frissítettem 10-re , már raktam vissza másik rendszert, és láss csodát aktiválta magát automatikusan. Honnét is tudhatta a "termékkulcsomat" ? Sok mindent tárol a Microsoft szerver,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!