Milyen játék fut el ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASROCK FM2A88M-HD+
CPU: AMD A4-7300
RAM: DDR3-1600
Háttértár: Toshiba Desktop 500GB 7200rmp
Ház+Tám: Spire OEM széria + 420W táp
A felsorolt játékok közül melyik fut el rajta?: LOL,CS:GO,WoT,Unturned,GTA 5,Minecraft ezek lennének. Az értelmes hozzáértő gyors válaszokat köszönöm!
2016. jún. 18. 23:22
1/9 anonim válasza:
a tápot cseréld le amilyen hamar csak tudod
2/9 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. jún. 18. 23:41
3/9 anonim válasza:
Táp nélküli házat vegyél és külön valami minőségi tápot, mert ezek hirhedtek a megbízhatatlanságukról és hiba esetén vihetik magukkal akár az egész gépet is. Tápnak ez jó is lesz neked: [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)! Most akkor jöhetnek a játékok. :)
2016. jún. 19. 09:49
5/9 adventurer111 válasza:
RAM mennyisége hiányzik de így is csak a gta 5 lehet bajos.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 19. 10:58
7/9 anonim válasza:
Az jó, hogy a RAM fajtáját leírod, de a mérete is fontos lenne...
8/9 A kérdező kommentje:
4GB
2016. jún. 19. 13:30
9/9 anonim válasza:
Most én nem vagyok értelmes, hogy most olvasom a kérdést még jelenleg? Most olvasom de máris írom. Szerintem a GTA 5 elfut, de a Minecraft az tuti!:D Az én gépem is nagyon béna (nem ismerem annyira a tiédet azok közül amiket leírtál) de elfut rajta a minecraft. Ez az én problémám, de ha esetleg a hang a te gépeden is elmegy, akkor a GTA 5 nem fog menni! Ahhoz kell egy Működőképes audio szolgáltatás a gépeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!