2D-3D gépész program?
a solid edgenek van ingyenes student verziója
egyébként munkáknál az Autocad-et kérik...
a solid edge 3 évre ad tanuló license-t, és kb annyit kérdeztek, hogy hova járok, de egyébként bármit írhattam volna, ugyanis konzulenst nem kértek, tehát nehezen tudom elképzelni, hogy ideküldenek valakit, bekopog a portán, hogy xy tényleg idejár-e
minden rajzod ez esetben kap egy vízjelet, szóval irodaként használni ne igazán lehet
"az inventornak ne sok köze van a solid edge-hez, hiszen az előbbit a slidworks a másikat a samsung fejleszti"
Ebben az állításban annyi hiba van, hogy öröm összeszámolni. Egyrészt a Solid Edge nem a Samsungé, hanem a Siemensé (bár ezt javítottad), másrészt az Inventort nem a Solidworks fejleszti (a Solidworks ugyanis egy harmadik, ezekhez hasonló szoftver, amit mellesleg a Dassault fejleszt), hanem az Autodesk.
A kérdésre válaszolva: én az Inventor oktatási verzióját ajánlanám, NEM kell hozzá egyetemi (.edu-s) email cím, csak megadod, hogy hol tanulsz/tanultál, és jóidő. Hogy a licensz meddig érvényes, azt nem tudom, de én évek óta használom otthon (néha frissítek, ha kijön az új verzió) gond nélkül a sima gmail-es címemmel. Teljes funkcionalitás, nincs sehol megcsonkítva, vízjelet sem rak rá a rajzokra, annyi korlátozás van a licenszben, hogy nem használhatod kereskedelmi célra, (és talán amit az oktatási verziós programmal rajzolsz/modellezel, azt rendes licenszelt verzióban nem tudod megnyitni), de magadnak otthon használni abszolút működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!