Egy ip-s szerverre, hogyan lehet berakni kalandpályát vagy textúrát esetleg plugint?
??? Mondj olyan szervert aminek nincs IP-je.
Gondold át a kérdésedet még1x.
Szia!
Szerverre úgy tudsz berakni egyszerűen map-ot, hogy elősször legenerálod vagy letöltöd a map-ot és átnevezed "world" -re.
Majd ezt a mappát bemásolod a szerver mappájába.
(Ha már van legenerálva világ a szerverben, akkor másoláskor egyszerűen csak felülírod a már ott lévő "world" mappát.)
Elindítod a szervert és már abban a világban találod magad, amelyet a szerver mappába bemásoltál. ;)
(Amúgy nem tudom biztosra, de szerintem minden szervernek van ip-je, mert akkor a csatlakozás elég nehéz lenne ip nélkül.)
Előző vagyok. :) Gondoltam segítek a plugin és textúra ügyben is.
Pluginokat bepakolni nagyon egyszerű.
A plugint csak letöltöd és megnyitod a szerver mappáját, azon belül pedig a "plugins" mappába helyezed be a letöltött plugint. (.jar fájl)
Ezután elindítod a szervert és ha a szerver és a plugin kompatibilitási verziószáma megegyezik, akkor működésbe lép a plugin.
Ha még most sem érthető nyugodtan nézz youtube tutorialokat, van belőle nagyon sok...
Textúra pack berakása sem nehezebb, nagyon egyszerű. :D
Szerintem ez a youtube videó segítségedre lehet ezügyben: [link]
Ha mégsem érted, akkor leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!