Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-ről mit gondoltok?...

Windows 10-ről mit gondoltok? Mellette vagytok vagy ellene?

Figyelt kérdés
Én most vettem új gépet, szombaton érkezik, és Windows 10 van rajta... A legtöbben ezt ajánlották, hogy mert ennek van a legjobb támogatása, friss, meg amugy is át kell váltani win10-re előbb-utóbb, tehát ilyen okok miatt választottam ezt a rendszert. Nektek milyen tapasztalatotok van a rendszerrel kapcsolatban? Gyors? Jól működik? Nem fagy le? Kompatibilis a játékokkal? stb...

2016. jún. 16. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Üdv. Nekem egy elég erős gamer technikán otthon win 10 fut! Tökéletes teljesen jó kb fél éve használom még nem volt bajom vele! Nem állnék vissza semmire sem!
2016. jún. 16. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van már lassan egy éve, de nem állnék vissza semelyik előző windows-ra sem. Talán a sokak által szidott 8.1 ami ezt megközelíti... Sok felesleges app volt rajta, de ezeket is ki lehet írtani, még az áruházat is, ha annyira paranoiás vagy. Nekem nem kellenek appok, jobb szeretek mindent böngészőből intézni. A játékok is jól mennek rajta, bár 2010-nél régebbit még nem próbáltam.
2016. jún. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!