Haggaimester kérdése:
Mit gondoltok érdemes váltani IPhone-ra, milyen előnyök szolnak mellette, a többi okos telefonhoz képest miért jobb?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 10:17
1/4 anonim válasza:
nem jobb semmivel. abban az esetben érdemes váltani, ha van rá pénzed, és kíváncsi vagy az iOS-re. onnantól ízlés dolga, lehet megszereted, és soha nem akarsz másra váltani, az is lehet, hogy nem jön be.
ha egyetlen előnyt ki lehet emelni, az az iCloud zár, ami miatt normálisabb helyeken kevesebb iPhone-t lopnak, hisz az iCloud fiók jelszava nélkül semmire sem tudják használni, kijátszani meg nem tudják, míg akár wp-n, akár androidon csinálnak egy resetet, és már lehet is eladni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. nov. 27. 13:23
3/4 anonim válasza:
Hat nekem jelenleg iphonenom van de en vissza fogok váltani androidra mert nekem túl zárt ez a rendszer. Nem tudok ra zenét rakni, max ugy hogy míg rárakok egy zenét az kb 30 perc. Es rengeteg app fizetős es drága, ja es nem tudok letölteni valamit mert nincs megadva a bankartyaszamom. Szerintem ez a telo max csak üzletembereknek való, de nekem egészen egyszerűen nagyon ZÁRT.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen hallottam másoktól is ezt a problémát.
2016. jan. 21. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!