Szerintetek melyik a legjóbb GTA része?
@11
Hogy jutottál erre a következtetésre? Nem is játszottál vele
San Andreas, és az EFLC-ből a The Ballad of Gay Tony.
Az 1-től kezdve az EFLC-ig az összes megvan PC-re.
A IV-hez és az EFLC-t még 800x600-ban, mindent minimumra véve is szörnyű laggal mutatja a videokártyám, ami csak 125mb-s (Laptopos), de a TBoGT márcsak videóból is nagyon bejövős.
Az LCS és a VCS ugye PC-re csak rajongói alkotás, előbbit szerencsére játszottam telefonon, egyébként utálnám a rengeteg hibás port miatt, utóbbi pedig már egy kicsit untat.
A III, és a VC, az ezredforduló után rögtön elkészített két játék, azok amik néha futtatnak, de a Fly with Mouse funkció hiánya néha zavaró, illetve utóbbiban van egy rage küldetés, a "Házrobbantás", ami hajnali 2-kor nagyon kiverte nálam a biztosítékot.
Advance, és CW, a kettő játék, ami már régóta a világon van, de egyszerűen lehetetlen megszerezni. Az Advance egyedül csak a "Gameboy Advance" nevű videojátéknak csúfolt őskődarabbal futtatható, a CW pedig csak Playstation Portablevel (PSP), amit hülye haverom elcsórt tőlem, majd el is adta 6000.-ért, de ebbe nem megyek bele.
Az 1, és 2, a 2000 előtt készített játékok, amik akkor új innovációnak számítottak, de ma már az LCS pc-portját elkészítő orosz csoport is tudna ilyet alkotni. A 2 volt az 1. GTA amivel játszottam, de csak 10-10 percre ülök le néha játszani vele, mert egyszerűen furcsa, az 1 meg állandóan lagol, ha tudtok egy rendes letöltő linket küldeni hozzá, akkor légyszives, nemtudom honnan van nekem, de ha a GTA IV előtti GTA-k lag nélkül futnak, akkor ez miért nem - hát mert hibás az app.
A London 1969, és '61 a kettő GTA DLC, ami már egy állami titok, az interneten sehol sem találni, én is csak videóban láttam.
És végül a V, és az Online, amik egyszerűen tutifix, hogy nem futnának a Laptopomon (Lenovo Fingpad T410, 125 mb-s videokártya, de nemtudom a márkáját, és Intelcore i5 processzor 2,67 GHzval)
Az elöttem szólónak ajánlom itt letölthető a GTA 1, London 1969 és 1961 is három az egyben telepítés nélküli magyar fordításos verziója. Továbbá ugyanezen az oldalon talál az 1961-hez egy könnyítést is mely megduplázza a küldetések kritikus időlimiteit.
Ugyanitt szintén letölthető pc-re az Advance is GBA emulátorral, a Chinatown Wars NDS vagy PSP emulátorral továbbá PSP emulátorral az LCS és VCS is egyaránt. És még sok más...
A 3at (vmi 1 kuldetes hijan) a VCt meg a San Andreast kijatszottam PCn. A IVet xboxon jatszottam,pcn kevesebbet. Ezek alapjan szamomra ez nem kerdes, nagyon magasan a San Andreas a legjobb. Ossze se lehet hasonlitani. A vice city a masodik, nagyon jo kis jatek, de ennyi,tulzasnak erzem ahogy odakat zengenek rola sokak. Sokkal korlatozotabb az erzesed mint a aan andreasnal, a jatekosok, az autok mozgasa, a lovoldozesek joval kevesbe elvezhetok, neha kiakasztoan buta, valoszerutlen dolgok is tortennek benne, persze ennek van egy baja a iv tulsagosan realista jatekelmenyehez kepest, de az aranyok, minden szinten az saban tokelesedtek. A iii az a vc gyengebb kiadasa szamomra, sok uj lehetoseg lett a vcben jobb a sztori, a varos, a hangulat. Egyszeruen szorakoztatobb játek de alapvetoen mozgasban, grafikaban nem erzem h sokat fejlodtek volna, az sa lett egy teljesen mas vilag. A iii is persze tok jo jatek, el lehet vele lenni. A iv nem igazan jott be, vegleges velemnyt meg azert nem mondanek mert pcn nem vittem csak 1-2 kuldetest, vannak benne uj legetosegek, el lehet vele lenni, de vhogy ez nagyon rosszat tett nekik h probaltak realisabbra venni, a küldetés ek idegesitoek, benak sokszor, egysikuak. A sztori se tul erdekes, nem erzem h abol bbe eljutnek. Vannak benne foleg az elso ket 3ds reszhez kepest uj lehetosegek ami miatt azoktol jobb ersekesebb kicsit, de ugyanennyivel meg a feeling, a jatekelmeny, a sztori rosszabb. Nekem meg a 3nal is kicsit gyengebb lett.
San Andreas 9,9/10 - csak h ne legyem maximum.
Vice City 8,8/10
GTA III - 7 eve jatszottam ki ugyhogy kicsit kevesbe relevans de kb. 8/10
GTA IV 7,3/10, ez pedig a kevesebb es foleg h akkor is xboxos jatek miatt kisse irrelevansabb, de sztem ha elkezdenem pcn vegigjatszani sokat akkor se javulna,ha javulna. Ez kb az aranyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!