Szerintetek melyik a legjóbb GTA része?
Figyelt kérdés
Szerintem a San Andreas! Nekem szerintem GTA III a legszarabb.#GTA #GTA Vice City #Grand Theft Auto #GTA 5 #GTA 3 #GTA SAN ANDREAS. GTA IV #GTA EPISODES FROM TO THE LIBERTY CITY
2016. jún. 16. 09:55
1/19 anonim válasza:
Nekem a T betű tetszik benne a legjobban. Olyan szimmetrikus - tök jó ötlet volt, hogy pont középre tették.
2/19 A kérdező kommentje:
nem bőtőrül van szó! részrű ja és a gta 3 se szar csak nem tetszik annyira mint a san andreas vagy az 5 vagy a 4!
2016. jún. 16. 10:02
3/19 anonim válasza:
Nehéz választani a GTA5, San Andreas és Vice city között. A VC-nek nagyon bejött a fílingje, a kor és a hely amiben és ahol játszódik, illetve a zenék. A SA-ban meg odabaszott az új célzórendszer, repülés és úszás, gangek, plusz az hogy könnyebben lehetett baleseteket okozni. Az öt meg nagyon kiforrott, meg persze nyilván szebb is mint a többi.
4/19 anonim válasza:
Kérdező amúgy nem vagány direkt szar helyesírással írni.
5/19 anonim válasza:
Nekem a GTA 2.Azon még látszik hogy emberek csinálták embereknek.
6/19 anonim válasza:
Nekem egyik része sem tetszik, pedig minden részét megvettem, hogy hátha ez már jó lesz, hátha megértem miért van ekkora hype, de borzalmasan unalmasak. Főleg az 5, vissza is kértem a pénzem
7/19 anonim válasza:
GTA 5 és Vice City az, ami nekem nagyon tetszik!
A GTA 5 maga a nagy bejárható terület miatt, és végre nem voltak hidak, meg átjárok! Ennek nagyon örülök/örültem.
A Vice City pedig szintén a feeling miatt. 90-es évek, tégla telefon.... nagyon betalált.
Szerintem a legrosszabb a GTA 4 lett. Idegesítő barátnő "rendszer", borzalmas irányítás.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem egyeznek az izlésünk egy gta atól jó hogy nagy a terület szerintem GTA IV nagyon szuper egy játék meg az V is. Vice City-t én se szeretem, III az a baj hogy nagyon régi és egyszinű a játék meg kicsi stb... A San Andreas a legjóbb GTA!
2016. jún. 19. 10:17
9/19 A kérdező kommentje:
Kicsit nagyon szarul fogalmazol is, a vc 80s évekbe játszodik
2016. jún. 19. 10:18
10/19 anonim válasza:
A Vice City a 80-as években játszódik, a 90-es években meg a San Andreas.
Nekem a VC a kedvenc és a GTA III az amitől...hányingerem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!