Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek van esély arra...

Szerintetek van esély arra hogy a denuvo védelemmel elátott játékokat valaha sikerül feltörni?

Figyelt kérdés
csak azért kérdezem mert én sokallom a mai játékok árát (15-20k)és én nem vagyok az a"uhh kijött gyorsan vegyük meg"mert drágák és nem érnek annyit de most feltörve kit érdekel úgy persze letöltöm meg minden de amúgy nem venném meg...

#feltörés #Denuvó
2016. jún. 13. 23:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ma jelentették be, a RELOADED csapat feltörte ;)

Pár hét és mehet a DOOM

2016. jún. 27. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Személy szerint egyébként a problémát ott látom, hogy a fejlesztők leszoktak a demok kiadásáról. Régen ha érdekelt egy játék, letölthetted a demoját ingyen, kipróbálhattad, aztán ha tetszett megvetted - vagy letöltötted. Manapság a játékvétel nevezhető lutrinak abból a szempontból, hogy nincs lehetőséged kipróbálni vétel előtt (ellenben végtelen mennyiségű review, meg videókritika érhető el most már szinte bármihez, ami ellensúlyoz a dolgon)

Aztán ott az ár. 50-60 euro egy játékért soknak hangzik. És lássuk be, tényleg nem kevés. De ha azt vesszük alapul, hogy egy minőségi játék több száz órás szórakozást is nyújthat, amit hónapokig is eljátszol, és akár éveken át vissza-visszarakod a gépre, akkor egy 15-20 ezres kifizetés nem is tűnik soknak. Ha viszont valaki úgy tekint rá, hogy ő MINDEN játékot ki akar tolni, egyszer kiviszi, aztán jön a következő cím, mert az összes CoD játékot, az összes NFS játékot, NBA játékot, SPlinter Cell-t, Resident Evil-t, stb, stb ki kell vinni, annak tényleg sokkoló lehet ez az összeg. Régen én is olyan voltam, hogy nem lehetett fent elég játéka gépemen, fent volt 10-15 (persze letöltött) játék, és letöltöttem egy másikat, mert egyikhez sem volt kedvem. Most meg pillanatnyilag több mint 90 játék van a Steam könyvtáramban, és a legtöbbet még nem is volt időm kipróbálni, mert leragadok 1-1 játéknál, a többi meg csak porosodik. :D

2016. jún. 28. 00:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Én meg azt olvastam h egy orosz Hacker feltörte a Tomb Raiser-t.

De én pletykaként kezelném még.

2016. jún. 28. 20:07
 14/20 A kérdező kommentje:
A DOOM-ot feltörték :O
2016. jún. 30. 16:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Várj félre olvastam nem csak a DOOM-ot az egés denuvot ?? :D :OOO
2016. jún. 30. 16:07
 16/20 A kérdező kommentje:
11# ezt hol olvastad, én is ltni akarom :D
2016. jún. 30. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Itt tudod követni:

[link]

Tényleg nem az RLD volt, csak a steam crackhez használta a programjukat ez a Bronco nevű orosz gyerek.

2016. jún. 30. 17:27
 18/20 A kérdező kommentje:
17# én is ismerem az oldalt az elöbb is azt néztem
2016. júl. 7. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tegnap feltörték!!!!!! :))))
2016. aug. 7. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen 2 napja feltörték a Denuvo védelmet. Feltöltötték a Tomb Raidert torrentre. És töltik fel a többi eddig fel nem tört játékokat.

Need For Speed 2015

Far Cry - Primal

Just Cause 3

és a többit... ezeket sorban törik fel.

2016. aug. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!