Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxosok akik szoktak játszani?

Linuxosok akik szoktak játszani?

Figyelt kérdés
Linuxosok. Ha ti szoktatok játszani, akkor a windows-os játékokkal hogy oldjátok meg, hogy emulátorban ne legyen fps drop? Van egy játék amit nem adtak ki Linuxra és így kénytelen vagyok emulátorral futtatni a játékot, de akárhogy erősködöm ultralow beállításokkal akkor sem tudtam 30 fps-nél többet kiverni a játékból, de 25 a jellemző.
2016. jún. 10. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Látom megimádtad a pebdrive szót, de igazából senkit sem érdekel. Kinem szarja le hogy fel tudsz "törni" egy olyan gépet amihez fizikailag hozzáférsz? Törj fel olyat, amihez nem. Bizonyos esetekben még ahhoz sem kell tudás, elég ha leszedsz valamilyen mások által elkészített programot. Akkor is, ha linux van rajta.
2016. jún. 13. 11:19
 12/16 A kérdező kommentje:
"Mások által készített program" Biztos nincs tele mások által megszórt "ajándékokkal". És ahhoz azért már kell tudás, mert akinek van esze mások által készített programot nem használ csak sajátot ergo kell a tudás. Egyébként ha nem érdekel a téma nem tudom mit keresel itt :D
2016. jún. 13. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:

"egyáltalán fel tudja törni egy akár haladó felhasználó is?"

Titkosítás nélkül? Runlevel 1, és bent vagyok teljes root joggal mindenféle jelszó begépelése nélkül.

2016. jún. 13. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Kali-val a linuxok is sebezhetőek. Vagyis nem pont a kernelre gondolok: elég ha firefox vagy adobe reader-t futtatsz. Vannak benne lyukak...

Persze alapból akkor is biztonságosabb (már csak amiatt is mert kevésbé népszerű és nem potenciális célpont).

2016. jún. 13. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha az alaplapod + procid támogatja az VT-d-t (Intel) vagy az IOMMU-t (AMD), akkor linux qemu-val tudsz futtatni egy teljesértékű windowst a saját windows-os directx-es driver-ével, és pont olyan tempóban megy, mintha wint bootoltál volna be.
2016. jún. 18. 13:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Az fogalmam nincs micsoda de mivel teljes értékű így gondolom egy új technológia és az én 2006-os gépemen nem menne.
2016. jún. 18. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!