Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxosok akik szoktak játszani?

Linuxosok akik szoktak játszani?

Figyelt kérdés
Linuxosok. Ha ti szoktatok játszani, akkor a windows-os játékokkal hogy oldjátok meg, hogy emulátorban ne legyen fps drop? Van egy játék amit nem adtak ki Linuxra és így kénytelen vagyok emulátorral futtatni a játékot, de akárhogy erősködöm ultralow beállításokkal akkor sem tudtam 30 fps-nél többet kiverni a játékból, de 25 a jellemző.
2016. jún. 10. 15:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Bár nem mondtál konkrétumot, de annyit azért elöljáróban elárulnék, hogy nem minden kompatibilis a wine-al! :) Pl orvosi eszközök vezérlőprogramja is döglődik...

(próbáld virtuális gépen lehet jobb lesz a teljesítmény)

Sajnos míg nincs natív linux támogatás, addig csak kompromisszumokkal oldható meg egyes esetekben.

2016. jún. 10. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Nincsen trükk, annyival erősebbnek kell lennie a gépnek, hogy még a csökkent teljesítmény mellett is játszható maradjon a játék. Ha ez nem teljesül, akkor dual-boot.
2016. jún. 10. 15:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak, mert eléggé zavaró, hogy windows alatt 100+ fps amíg Linux alatt 25-el döcögök. (Engem az alacsony fps valamiért rettentően zavar. Mások tudnak így is normálisan játszani nekem nem megy.)
2016. jún. 10. 15:48
 4/16 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is lenne egy kérdésem:

Ha zavar az alacsony FPS, meg tudod, hogy Windows-on jobban megy a játék, akkor miért erősködsz, hogy Linuxot használj?

2016. jún. 10. 16:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Stabilabb, nem ütköztem még a játékokon kívűl semmilyen hibába és egy laikus nem tudja feltörni egyetlen darab pendrive-al.
2016. jún. 10. 18:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Gondolom laptopról van szó, ami miatt attól félsz hogy feltöri valaki. Vagy olyan fontos adatokat tárolsz hogy éjszakánként Tom Cruise lopja az adatokat a plafonról lógva? :)
2016. jún. 12. 17:52
 7/16 A kérdező kommentje:
A hangsúly a játékon van. Egyébként meg minden információt a számítógépemen tárolok, mert ha fizikailag őrizném, akkor tuti elveszíteném. Olyannak aki nem ismer olyannak lényegtelen, de az ismeretségi körömben eléggé nagy gáz lenne ha valami is kiszivárognak
2016. jún. 12. 20:05
 8/16 anonim ***** válasza:
#7 Nem lehetnek túl jó barátaid ha félned kell ettől... :D
2016. jún. 12. 20:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem a barátaimtól kell féltenem, hanem akárkitől aki hozzájut. Szerencsére az én ismeretségi körömben az informatika szempontjából nem vitte túl sokra így a Linux-ot nem tudják feltörni (egyáltalán fel tudja törni egy akár haladó felhasználó is?) amíg a windows-t akárki akármilyen szakképesítés nélkül egyetlen darab pendrive/cd segítségével kb 2 perc alatt fel tudja törni.
2016. jún. 12. 21:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Én például informatikai analfabéta vagy, de az olyan számítógépeken amiket nem hálózat azonosít bejelentkezéskor (már pedig otthon SZINTE senkinek nem így van otthon konfigurálva a számítógépe) akkor 2 perc alatt feltöröm a kis pendrive-ommal akármelyik windows-t. Persze ha nem egy igazán ősrégi alaplapról beszélünk ami nem képes usb-ről bootolni, mert akkor a cd-mre van szükségem.
2016. jún. 12. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!