Linuxot telepítenék dellC640 laptopra. Miért nem sikerül?
Nem mozog az egér mutató, így semmi sem megy, nem tudom telepíteni. Angolul nem igen tudok, de talán valaki>>> [link]
Pedig kéne sikerülni. [link]
Köszönöm a választ. Gyakorlatilag végigzongoráztam már mindent. Ubuntu 8.1, Mint 13, most a MintRosa17.3, mert azt írták támogatja a Pentium M processzort. PAE támogatás vagy mi... [link]
De a Rosa sem működik.
Olvastam a Debiant [link] de fogalmam sincs a pentium m minek számít. Régebben próbálkoztam sok verzióval, de egyik sem ment. Most ismét kedvet kaptam a Rosa-tól, de nem működik.
Szeretném, ha lenne egy Linux-os tartalék gépem. Most Xp van rajta, gondolom Linux jobban futna rajta...?
Igen - a Linux jobban futna rajta - teljesítményileg - mivel az erőforrásigényes vírusirtó programok nem szükségesek rá. 8.10-el mi volt a konkrét problémád? Itt az egyik általad linkelt oldalon nagyon dicsérik -> "Ubuntu 8.10 is running on C640 very well (with high resolution panel 1400*1040), aprox. 700MB RAM, 80GB harddrive.
No problems with installing."
Köszi.
Igen, azt is próbáltam, és ott sem mozgott az egér. tehát bejön a live felület, ahonnan kattintással indíthatnám a telepítést, csak... az egér állandóan visszaugrik a bal alsó sarokba, nem mozgatható.
Most így eszembe jut, ezen a gépen USB1 van csak jelenleg 1 db hátul. Lehet ez mint ok? PCMCIA-val lehet bővíteni USB2-re, csak most nincs olyan kártyám.
Köszi, Benedek!
Ezzel még teszek egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!