Windows 7 telepítés öreg laptopra?
Figyelt kérdés
2010-es laptop, fénykorába se volt a leggyorsabb masina, (1,2 ghz / 2gb ram) de apámnak netezésre gondolom jó lesz, ha újratelepítem. Csak az a kérdés, hogy milyen windows-t rakjak rá? Tudom, ennek még az XP feküdne igazán, de annak a rámogatását már rég leállították. Van egy Windows 7 ultimate 64bit-es op-rendszerem, ha ezt felrakom (letiltva a frissítéseket) azért becsülettel el fog futni rajta a google chrome? Vagy ha Windows 7 home 32bit-es verziót raknék rá, érezhetően kevésbé lenne leterhelve?2016. máj. 23. 15:22
1/4 anonim válasza:
Nekem egy 2008-as laptopom van (igaz 2.2GHz és 4GiB RAM) tehát az elméleted szerint öregnek számít, mégis fut rajta a Windows 10, nameg a Fedora 21 vagy 22, nem tudom...
Tehát 2GiB RAMmal még éppen jól futnia kéne a Windows 7-nek:
2/4 anonim válasza:
32 biteset tegyél, próbáld meg, ha nem jó, akkor meg valami kicsontozott Linuxot javaslok. Netezni pont ugyan úgy lehet vele, mint egy Windowsal és hihetetlenül halálukon lévő gépeket is vígan döcögnek.
3/4 Lajos54 válasza:
Egyrészt kérdés, hogy ha régi a masina, egyáltalán képes-e 64 bites módra. Másrészt a 2GB RAM még csak-csak elég lenne, de a processzor sebessége miatt, főleg internetezésnél ne számíts nagy sebességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!