Mi baja van a Kasperskynek?
Win 7-ről frissítettem Win 10-re, de a Kaspersky Internet Security eltűnt, majd lemezről újratelepítettem, aktiváltam, de folyton ezt írja ki:
Újra kell indítani a számítógépet
Biztonságos módban a(z) Kaspersky Internet Security funkcionalitása korlátozott. Egyes védelmi összetevők le vannak tiltva.
Konkrétumot nem ír, már többször újraindítottam a gépet, de ugyanúgy jön a hibaüzenet.
Nem találom, hogy hol lehet letiltani.
Azt megtaláltam, hogy:
Secure Boot state: Enabled
de módosítani itt nem lehet. Biztos jól eldugták ezt a lehetőséget.
Letakarítottam, visszatettem a Win 7-et. Katasztrófa az a Win 10.
Tapasztalatok: Win 7-ről frissítettem, boot idő 1 perc fölött volt SSD-vel, billentyűzet nem működött driver hiba miatt, de amikor a drivert akartam frissíteni, akkor azt írta, hogy a legfrissebb driver van telepítve, aztán nehezen, de életre kelt, eltűnt a Kaspersky, utána nem működött megfelelően, frissítések telepítése sem oldotta meg a problémákat, boot idő továbbra is 1 perc+.
Utána pendriveról telepítettem újra a Win 10-et, mert olvastam, hogy a frissítés elég sz@r szokott lenni, de semmit nem oldott meg ez sem. Most újra feltettem a Win 7-et, mindenki boldog, minden működik, Kaspersky is teheti a dolgát akadálytalanul, a bootolás sem egy örökkévalóság, szóval R.I.P. Win 10...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!