Mádásor kérdése:
Mi a baja a Cash for Apps nevű programnak? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Cash for Apps nevű programot. Ugye le kell tölteni alkalmazásokat, futtatni egy kis ideig és kapsz érte pontot.
Na most volt olyan, hogy hiába futtattam, 10 perc után sem kaptam semmit. És általában csak 1, maximum 2 alkalmazást tudok letölteni, mert több nem elérhető, pedig sok mindenkinél látom, hogy 10-20 alkalmazást tudnak letölteni.
A másik eset, meg olyan volt, hogy nem a Google Playre irányított át, hanem egy teljesen másik oldalra, ahol nem volt fent az adott alkalmazás. Egy csomó embernek működik Magyarországon is. Mi lehet a baj?
2016. máj. 24. 13:26
1/2 anonim válasza:
Szia kedves kerdezo nem tudod veletlenul hogy hogy lehet aktivalni clash royale ba a pontokat?
2/2 anonim válasza:
Írjátok be, és terjesszétek a kódom, MERT PRÉMIUMOS ELŐFIZETÉSEM VAN,ÉS ÍGY 500 PONTOT KAPTOK, HA BEÍRJÁTOK. Kód: 1a19951
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!