Nem találom mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az lenne a bajom hogy a Microsoft Power Pointom-nak a parancs ikonját ki töröltem . És sehol se találom se a C-n, se a E-n így nem tudom el indítani . BIZTOS HOGY NEM TÖRÖLTEM KI CSAK A PARANCSIKONJÁT !! Valaki tudja ilyenkor mi a teendő ?2016. jún. 4. 12:08
1/3 anonim válasza:
jobbgomb az asztalon->új->új ms power point bemutató
fül ott van?
2/3 CspCsj válasza:
Ha az előző alapján nem sikerül, akkor próbálj te parancsikont létrehozni:
1.
Asztalon jobbegérgomb > Új > Parancsikon > Tallózás > keresd meg a "C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\PowerPnt.exe" fájlt, és válaszd ki > OK > Tovább > add meg a parancsikon nevét, pl: PowerPoint > Befejezés.
(a "Program Files" mappa helyett lehet a "Program Files (x86)" mappa is 32-64 bites rendszertől függően; valamint az "Office14" mappa nevében szerepelhet más szám a telepített Office verziótól függően)
2.
Valamelyik Fájlkezelővel/Intézővel megkeresed a fenti mappában az említett programfájlt, majd jobbegérgomb rajta > Küldés > Asztal (parancsikon)
3/3 anonim válasza:
Ha csak az asztalról törölted ki, de a Start menüből nem: Start menü -> Keresés -> PowerPoint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!