Sims 2-ben készítettem pár fotót a C gombbal. Ellenben nem találom a képeket a gépemen. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Elvileg az EA games The sims 2 Screenshots mappában kéne lennie a képeknek, de nekem egyáltalán nincsen olyan mappám. Aztán valaki mondta nekem, hogy a Neighborhoods, szomszédság száma stb mappában vannak, de ott sincsenek. Elmentette a képet biztos, csak nem tudom hová. Valaki tudna segíteni? :/2013. okt. 9. 17:18
1/2 anonim válasza:
Nézd meg a Dokumentumok\EA Games mappában
2/2 anonim válasza:
kedves kérdező alapbol rossz helyen keresed a képeket álltalába erre a két helyre rakja:
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Storitelling
vagy
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\városod neve pl: N003\Storytelling\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!