"CDBurnerXP"-vel "mp3" formátumú CD-t készítettem. NEM játsza le a HiFi (csak számítógép ill. némelyik DVD lejátszó! ). A HiFi jelzi, hogy 1 SZÁM van a CD-n. Elindítom, de NINCS HANG és SZÁMOT UGORNI SEM LEHET! Valamit állítani kell a "CDBurnerXP"-n?
Igen, tudom...
Több készülékbe beraktam, de MINDEGYIK TÁMOGATTA az "mp3" formátumot!!! A gépen kívül eddig 1 DVD-nek sikerült lejátszani!
"Nero" programmal ilyen problémám nem volt...
Ha MP3-at írsz ki lemezre AUDIO CD helyett és nem támogatja a Hi-Fi MP3-at, akkor mitől kéne lejátszania? Nyilván a NERO átkonvertálta Audio CD-be.
Persze olyan is lehet, hogy régi MP3 formátumot használ valaki, az első MP3 konvertálókkal készült zenéket a legtöbb MP3 lejátszó nem eszi meg. Volt komplett 320Kbit-es gyűjteményem az ősidőkből és semmi nem játszotta le ezeket.
Ja és van ám olyan régi CD lejátszó, ami az Audo lemezt is csak akkor játssza le, ha Audio CD-R lemezre van kiírva. (Ennek ezüst színű a műsoros fele, nem zöld, nem kék, nem lila, ezüst. És jó drága.)
MP3-at adatlemezként kell kiírni, és nem UDF fájlrendszerben, mert egy csomó lejátszó nem támogatja.
Nézd meg, hogy ISO9660 legyen a létrehozandó fájlrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!