Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes windows 7 ultimate-ről...

Érdemes windows 7 ultimate-ről windows 10-re frissíteni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor megmaradnak a fájljaim, zenéim filmjeim, szóval nem törlődnek le ha most frissítenék rá?

#Windows 7 #Windows 10 #frissítás windows 7-ről 10-re
2016. jún. 2. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem a C meghajtón vannak a fájljaid, akkor igen. Amúgy a kérdésedre a válasz: Még nem annyira éri meg Windows10-re frissíteni, azért még van jó néhány hiba benne pl: van olyan hogy csak úgy kifagy a startmenü és sehová sem bírsz kattintani. Szóval nem ajánlom neked. Windows7-en sokkal több marad az fps-ed mint Win10-en, hidd el én ezt tapasztaltam. 9 hónapig használtam a Windows10-et, de nemrég váltottam vissza Windows7-re. Szóval a te döntésed.
2016. jún. 2. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb mindenképpen kell, mert a frissítéseket a windows hamarosan nem fogja támogatni a 7-esre. Nagyon-nagyon próbálják rávenni a felhasználókat a 10-esre váltani.
2016. jún. 2. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan frissíts. Én a megjelenés napja óta használom és hallottam, hogy másoknál fagy vagy összeomlik, nálam még soha semmi probléma nem volt, sem ehhez hasonló sem semmilyen. Mikor procit cseréltem 1-2 dolog érdekes volt, pl nem tudtam alvó módba rakni stb, de sikerült javítanom. Nagyon jó oprendszer, nagyon dizájnos, nagyon gyors és nagyon sok olyan funkciója van, ami miatt mindenképp megéri.
2016. jún. 2. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Mitől másabb mint a 7-es? Nem a c-n vannak a fájljaim de akkor ezek szerint a c-n lévő programokat újra kell telepítenem áttérés esetén?
2016. jún. 3. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell. A frissítés után mindened ugyanott marad, sőt ha nem tetszik 1 hónapon belül visszaállhatsz a régi Windows 7-edre anélkül, hogy a fájl-jaid elvesznének. Miben más? Gyorsabb, jobb, szebb.
2016. jún. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!