Redghost kérdése:
Miért lassú a Seedelés?
Figyelt kérdés
uTorrent (v 3.4.6) használok.Tegnap letöltöttem az Adobe Illustrator-t ami 1.67 GB és azóta csak 92.9 MB-ot Seedelt vissza.Miért van ez? A sebesség kalaúzt lefuttattam de nem változott semmi.Mit csináljak? Lehet egyáltalán tenni valamit hogy gyorsabban seedeljen?
Linksys E900 tipusú routerem van és 15 MB a netem sávszélessége
2016. máj. 26. 21:58
1/4 A kérdező kommentje:
Tegnap óta kb 22 órát ment a torrent.
2016. máj. 26. 22:00
2/4 anonim válasza:
mert hiába töltenéd fel ha nincs senki aki épp lefele töltené az adott torrentet
3/4 anonim válasza:
Tudod a torrent nem úgy történik, hogy csak úgy letöltesz, meg feltöltsz. Lévén ez Peer to Peer kapcsolat, közvetlenül egymástól töltötök le adatokat a többi felhasználóval. Ez azt jelenti, hogy csak akkor tudsz letölteni, ha másnak megvan az, ami neked kell, és csak akkor tudsz feltölteni, ha van aki letöltse amit te seedelsz. Ez tovább bonyolódik azzal, hogy a letöltől megoszlanak a számos seder között, így hiába tölti le 30 ember épp az alkalmazást, ha 800 seedeli, nem nagyon lesz, aki tőled töltse le.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást,ezeket sajnos nem tudtam.
2016. máj. 26. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!