Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom el tüntetni azokat...

DeskoHUN kérdése:

Hogy tudom el tüntetni azokat a frissítéseket amit a windows 10 le töltött nekem?

Figyelt kérdés
Frissítettem a windows 8.1-et windows 10-re de mikor kész lett és újra indítottam akkor nem adott képet és egész nap nem tudtam géphez ülni és ma reggel be kapcsoltam a gépet már jó volt csak mintha 1 kicsit lassabb lenne és az ikonok is kisebbek lennének meg minden nap adja kifele a windows up-date-et hogy frissítsem de nekem már nem kell windows 10 mi a tehendő?

2016. máj. 17. 12:59
 1/3 lali51 ***** válasza:
Frissítsd!!!!Minden frissítést töltsd le, ha így sem lessz jó,tedd fel a Windows 10-et tiszta telepítéssel!
2016. máj. 17. 13:33
 2/3 lali51 ***** válasza:
Ha vissza akarsz térni a 8.1-re, gépház frissítés és biztonságnál megteheted,ha 30 napnál nem réggebben frissítetted 10-re.
2016. máj. 17. 13:38
 3/3 A kérdező kommentje:
én nem akarok windows 10-et és nem tudom vissza állítani mert vissza állt csak minden megváltozott
2016. máj. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!