Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Most akkor lehet windows...

Most akkor lehet windows xp-ről is frissíteni 10-esre?

Figyelt kérdés
Ha a microsoft oldaláról az iso fájlt letöltöm, és kimásolom egy pendrive/cd-re, akkor lehet az xpről is frissíteni? Vagy hogyan működik akkor ez?
2016. máj. 14. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Telepítsd fel tisztán.
2016. máj. 14. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
A MICROSOFT hivatalos oldaláról lelehet tölteni, és azt mondtam. Az nem tiszta? Ők adják ki, meg a windows xp-re telepítővel nem lehet, úgy tudom-
2016. máj. 14. 20:08
 3/7 lali51 ***** válasza:
72%

Letöltöd kiírod lemezre vagy telepítő pendrájvot készítel, boot sorrendet beállítod

, telepíted, aktiválod licenszkulcsal, vagy aktivátorral.

2016. máj. 14. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

A program nem attól lesz jogtiszta, hogy letöltöd és telepíted. Az csak maga a termék, és maga Microsoft is közzéteszi, hiszen attól nem lesz legális hogy tőlük van a telepítő.

Attól lesz legális példány, hogy megveszed a licencet és aktiválod, ami a jogi része.

2016. máj. 14. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszi utolsó, mentek a pacsik.

Elég rámásolni a pendrivera, vagy kell valamit még vele csinálni?

Bocsi, csak még nem telepítettem operációs rendszert...

2016. máj. 14. 20:30
 6/7 lali51 ***** válasza:
100%
Pendrájvra rufussal tedd rá!
2016. máj. 14. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. Érdekes, pont most kattintottam rá egy olyan videóra, hogy windows 10 usb telepítő készítése rufussal :D

Mentek a pacsit, köszönöm szépen .

2016. máj. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!