Cinema 4D és After Effects, vagy Blender? (többi lent)
Introkat szeretnék készíteni videókhoz, de nem tudom melyik programmal csináljam őket. Néztem már mindegyikről tutorial videót is, tehát tudnám használni... Ugye a Blender ingyenes, a Cinema 4D nagyon sok pénz, de ha fontos lenne, gyűjtenék rá, az After Effects pedig megvan az Adobe Creative Cloud 2015-ös verziójából.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ööö... totál nem értem, hogy PNG-be -- tehát állóképek sorozatába -- renderelve hogyan akarsz te bármiféle képkockasebességet beállítani, de ezzel a paradoxonnal küzdj meg magad. A többiről csak annyit, hogy ha ezek vannak a tulajdonságokban, akkor ne ezek legyenek, hanem állítsd át:
Egyébként meg az sem világos: Miféle fájlról van szó egyáltalán? Egy külső videóról? Mert az 60 FPS-sel renderelve értelemszerűen kétszeresére fog gyorsulni, tehát le is kell lassítanod. A fő probléma, hogy nem is sejtem, voltaképpen mit művelsz, a Blenderbe belefér a 3D-animáció is, meg a videóvágás is, meg a kettő kombinálása is. Jó lenne, ha valahogy pontosítanád, mit akarsz megvalósítani tulajdonképen, mert így csak vaktában dobálózom azzal, ami éppen eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!