Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Cinema 4D és After Effects,...

Cinema 4D és After Effects, vagy Blender? (többi lent)

Figyelt kérdés

Introkat szeretnék készíteni videókhoz, de nem tudom melyik programmal csináljam őket. Néztem már mindegyikről tutorial videót is, tehát tudnám használni... Ugye a Blender ingyenes, a Cinema 4D nagyon sok pénz, de ha fontos lenne, gyűjtenék rá, az After Effects pedig megvan az Adobe Creative Cloud 2015-ös verziójából.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. máj. 13. 19:17
 1/3 tabaki ***** válasza:
Nem értem a problémádat. Blender, AE van, használd azokat, amíg a Cinema4D-re gyűjtesz -- ami egyébként kiváló program, de fontosnak éppen nem mondanám a másik kettő mellé.
2016. máj. 13. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyi a bajom, hogy Blenderben nem találom a renderelési beállításokat, és még ilyen h*lye kérdést sehol sem tettek fel... Tehát. PNG-be kéne renderelnen 1080p 60fps-be, de nem tudom hol kell. A jelenlegi beállítások pedig AVI-ba renderelnek 720p 30fps-be, mert mikor elindítom a rendert, a fájl tulajdonságaiban ez van benne... Előre is köszönöm a segítséget!
2016. máj. 14. 06:46
 3/3 tabaki ***** válasza:

Ööö... totál nem értem, hogy PNG-be -- tehát állóképek sorozatába -- renderelve hogyan akarsz te bármiféle képkockasebességet beállítani, de ezzel a paradoxonnal küzdj meg magad. A többiről csak annyit, hogy ha ezek vannak a tulajdonságokban, akkor ne ezek legyenek, hanem állítsd át:

[link]

Egyébként meg az sem világos: Miféle fájlról van szó egyáltalán? Egy külső videóról? Mert az 60 FPS-sel renderelve értelemszerűen kétszeresére fog gyorsulni, tehát le is kell lassítanod. A fő probléma, hogy nem is sejtem, voltaképpen mit művelsz, a Blenderbe belefér a 3D-animáció is, meg a videóvágás is, meg a kettő kombinálása is. Jó lenne, ha valahogy pontosítanád, mit akarsz megvalósítani tulajdonképen, mert így csak vaktában dobálózom azzal, ami éppen eszembe jut.

2016. máj. 14. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!