Mi lehet a microsoft word-omnak a gondja? Sürgös választ kérek.
Figyelt kérdés
volt egy tesztverzio microsoft office-om, es lehetseges hogy azert mert le jart, nem tudom, de valahogy le van zarva a microsoft word program, a dokumentumokat meg tudom nyitni, de irni bele valamit vagy valtoztatni rajta nem lehet azt irja ki lent hogy le van zarva. probaltam masik microsoft office programot letölteni,azt hiszem müködött is, de ott is ugyan ez a gond. szerintetek mi a gond? mit tegyek?2010. ápr. 8. 22:53
11/11 anonim válasza:
Ha meg van osztva a jogosultság, akkor KIZÁRÓLAG rendszergazdai fiókról tudsz törölni és újat telepiteni. Már ha az a fiók is a tied és be tudsz oda lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!