Mi lehet a microsoft word-omnak a gondja? Sürgös választ kérek.
használj openoffice.org programot:))
igyenes és ugyanazt tudja mint a Microfosoffice csomag...
Ha teszt verzió volt,akkor szinte biztos,hogy ez a bibi.
Próbáld ki ezt,teljesen ingyenes: [link]
Töröld mindenhonnan az MS Office maradványait és használd az ingyenes OpenOffice.org 3.2-t. Szövegszerkesztő: Writer, Táblázatkezelő: Calc, Bemutatókészítés: Impress stb. Nagyon jó, csak kicsit lassú a letöltése, terjedelmes. De megéri.
A meglevő fájlokat először jobb egérgombbal Társitani kell, de megjegyzi a Windows, attól kezdve automatikus. Mozilla Firefox-ban és Thunderbird levelezőben is ezt kell beállítani.
Registryből is töröld az MS Office-t, aztán futtasd le a virus- és kémprogram irtókat is, lehet, hogy megfertőződött.
Próbáld Csökkentett módban (amíg fekete a monitor, F8, aztán azt inditsd, ne a normált). Ez a javító mód, így töröld mindenhonnan.
Én így jártam, a régi Word 97-tel, Sasfris trójai jutott be biztonsági résen át. A trójait kinyírta az ESET, de nagyon nehezen tudtam letörölni az Office-t.
Küldök másik linket, bár nekem a Szoftverbázisról letöltött OpneOffice tökéletesen megy a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!