World dokumentumot képként hogy tudok elmenteni?
Szeretném háttérképnek beállítani csak nem tudom, hogy kell.
A dolog működik úgy,hogy képként mentem el?
Szia.
Bullzip virtuális PDF nyomtató, (nem csak PDF-be tudsz telepités után nyomtatni, (és nem csak wordból) hanem JPG-be és PNG-be is)
Sok sikert.
üdv.
Rendben, és ha egy 12 oldalas esszét akar képként elmenteni? :D
Arról nem is beszélve, hogy a print screen a képernyődet fotózza le, pixelre pontosan. A dokumentumodat eléggé ki kell zoomolni ahhoz, hogy print Screennel lefotózhasd, ami azt jelenti, hogy viszonylag kevés pixelből fog állni a tényleges szöveg, és minőségi szempontból nem túl jó :D
Abban igazad van, hogy a Print Screen előtt érdemes minden eszköztárat, akár még a Feladatsort is levenni a képről. Egy képnél, egy doumentumnál ezt még meg lehet csinálni. Azt nem tudtam, hogy üzemi termelésre készülsz. :-)
Viszont ha zoomolsz, akkor a dokumentum minőségének nem szabad romlania, mert a True Type vagy Open Type fontok rajzolata rendkívül nagy nagyításig azonos minőséget tart. De lehet, hogy te valami képet akarnál kiemelni a dokumentumból?
Lehet, hogy egy image printer virtuális nyomtatóra van szükséged:
Nem gondoltam,hogy ilyen bonyolult lesz.
Már megoldódott a dolog is.
Azért köszönöm mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!