JÓÉG! Segítsen valaki! A Microsoft Word azt írja, hogy nem tudja elmenteni a dokumentumot amit írtam. Mit csináljak?
ÉDES ISTENEM!
A fél könyvemet most írtam le. Hajnal 5 óta dolgozom rajta, és most mikor el akarom menteni azt írja hogy :"Jogosultsági hiba miatt a fájl mentése nem hajtható végre."
BÁRKINEK VAN BÁRMI ÖTLETE MONDJA MEG? MERT KOMOLYAN A REGÉNYEM TÖBB MINT FELÉRŐL VAN SZÓ!!!!
nem. nem azzal vagyok. De mit csináljak? Kimásolni sem tudom, mert nem lehet görgetni, félek hogyha kiokolom az ablakot, akkor automatikusab bezáródik.
Addig nem csinálok semmit, míg nem mondjátok meg meg mit csináljak.
Tényleg rohadt fontos lenne.
Nem fogom tudni mégegyszer ugyanígy megírni
Sőt mivel a Word csinál automata backup-ot ezért ha bezárod a wordot és kifagyott akkor a köv indításnál fel kell neki ajánlania h folytatod-e az előző szerkesztést.
Persze mindez csak elmélet, van amikor nem csinálja...
UUUUUUUHHH!!
EMBEREK! Megcsináltam. Hosszú percekig fohászkodtam, hogy sekerüljön, majd megnyomtam azt a hülye OK-ot, és nem zárta be. Sikerült kimásolnom!
=D=D=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!