JÓÉG! Segítsen valaki! A Microsoft Word azt írja, hogy nem tudja elmenteni a dokumentumot amit írtam. Mit csináljak?
ÉDES ISTENEM!
A fél könyvemet most írtam le. Hajnal 5 óta dolgozom rajta, és most mikor el akarom menteni azt írja hogy :"Jogosultsági hiba miatt a fájl mentése nem hajtható végre."
BÁRKINEK VAN BÁRMI ÖTLETE MONDJA MEG? MERT KOMOLYAN A REGÉNYEM TÖBB MINT FELÉRŐL VAN SZÓ!!!!
Nem lesz egyszerű leírnom, de meg tudod csinálni!
Minden azon múlik, hogy WIN7-e az operációs rendszered, mert ebben az esetben tudod alkalmazni:
Dokumetum:
- fájl kiválasztás,
- helyi menű (jobb egérgomb)
- legalul: Tulajdonságok
- Biztonsági fül,
- Speciális,
Itt kiválasztod azt a felhasználót, amelyik nem teljes hozzáférésű (csak olvasás és végrehajtási engedélyű)
- Engedély módosítás,
- szülőobjektum örökölhető "pipa" eltávolítása,
- majd kiválasztod ezt a felhasználót és eltávolítod.
- Alkalmaz,
- OK,
- OK,
- OK.
Ellenőrzés:
Kiválasztod ugyanezt a fájlt,
- helyi menű (jobb egérgomb)
- legalul: Tulajdonságok
- Biztonsági fül
A "csoport vagy felhasználó" neve ablakban már csak a teljes hozzáféréssel rendelkező felhasználók vannak.
KÉSZ.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Hullajó
Ui. Ez a probléma rendszerint akkor fordul elő, amikor külső adattárolóról nyitunk meg és szerkesztünk egy korábban oda elmentett fájlt. (legalábbis én ezt tapasztaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!