Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas kérdésem?

Sony Vegas kérdésem?

Figyelt kérdés
Sony Vegas Pro 12-vel megvágtam egy videót,renderelésnél viszont nem tudom kiválasztani hova mentse a videót( szürke és csak egy helyet enged,ahova viszont nem akarom mert nincs sok hely,átírni nem tudom),ezt szeretném megoldani,hogyan lehet? (tudom hülye kérdés,de ma vágtam először videót,úgyhogy még elég amatőr vagyok. :D )

2016. ápr. 25. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor vásároltad a programot, akkor volt ott egy cím, ami pont erre való. Tőlük kérj segítséget !
2016. ápr. 26. 05:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Már meg van oldva,amúgy meg gondolom te egy kőgazdag ember vagy aki minden több 100 dolláros programot meg tud venni. (legalábbis nekem ez jött be abból amit írtál,ha nem akkor bocsánat)
2016. ápr. 26. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok gazdag, és én is tört verziót használok, csak itt , ezen az oldalon abból indulok ki, hogy mindenki aki kérdést ír ki, az az eredeti programot használja. :)
2016. ápr. 26. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez esetben bocsánat, csak átlagban ilyenek az emberek. :D
2016. ápr. 26. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond. :)
2016. ápr. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!