Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ti mennyit használjátok a...

Ti mennyit használjátok a számítógépetek és milyen sűrűn telepítitek újra?

Figyelt kérdés
Nekem mèg a win2000-es korszakban lett először pc-m ès azóta folyamatosan van használtam 2000-et xp-t win7-et 8-at ès 8.1-et is. De mindnèl ugyan az a problèmám, 3, max 4 hónapnál sosem birta tovább a rendszer, vagy rettentően fagyott vagy eltüntek a driverek ès nem oldódott megy csak azzal ha az egèsz rendszert újrahúztam. Most notebookom van, win7 van rajta de a problèma ugyan úgy megvan vagy rettentően fagy 3-4 hónappal a telepítès után vagy a wifikártya kapcsol le állandóan pár óránkènt, aztán ha újraindítom akkor megint jó pár óráig. Nem èrtem mi lehet a baj, több ismerősömnek is èn telepítettem a gèpèt fel ès tartom karban, van akinek 5 ève telepítettem fel ès azóta nem kellett újratenni, pedig ugyan úgy tartom karban az övèkèt is mint az enyèmet. Az egyetlen különbsèg hogy nálam mivel notebook így szinte sosem kapcsolom ki, csak lecsukom avkijelzőt, de ilyenkor nem megy sem alvó sem hibernált állapotba. Egy volt osztársam mindig azt mondogatta hogy valamit nagyon nemjól csinálok ha ilyen sűrűn kell újratennem, mert neki elég èvente vagy másfèl èvente egyszer újratenni, bár mondjuk ő sokkal kevesebbet használta mint èn. Mi lehet a baja? Vagy windowsnál normális ez ha sokat van használva?

2016. ápr. 24. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0-24, soha
2016. ápr. 24. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Egy szó.

LINUX

2016. ápr. 24. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
2016. ápr. 24. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Napi 8-10 órát aktívan, és általában 0-24-ben megy.

Évente, kétévente szoktam nagytakarítás jelleggel leformázni az egészet és újrarakni.

G.

2016. ápr. 24. 16:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Illetve hallottatok-e már ilyen problèmáról amit fent leírtam?
2016. ápr. 24. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem. Rakj fel Win10-et, hátha megoldja.

G.

2016. ápr. 24. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Viszonylag sokat használom. Újratelepíteni max. ha diszket/ssd-t cserélek benne, amúgy nem, nincs vele semmi bajom.
2016. ápr. 26. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Hét közben kb. 4-6 órát használom, de általában 0-24-ben be van kapcsolva a gép. Régi gépemnél nekem sem bírta sokáig (max 4 hónapig a Win 7) de tavaly nyáron vettem új gépet, arra szintén Win 7-et raktam, de azt nyár óta még egyszer sem kellett újratelepítenem.
2016. ápr. 26. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:

5 éves laptopom van, 5 éves Windwos 7 rendszerrel. Soha nem kellett újratelepíteni, nem fagy, nem lassú. Manapság napi 1-2 órát megy, de van, mikor be sem kapcsolom. Amikor ráérek, akkor 6-10 órát megy, volt idő, mikor mégjobban ráértem, akkor egész nap ment (kivéve éjszaka, vagy ha nem voltam itthon).

Attól, hogy notebbok illene néha kikapcsolni már csak az energiatakarékosság miatt is. Nem tudom miért csinálják ezt egyesek. A rendszer rendben, a hiba a felhasználóban van, benned. A hibát viszont nem tudom, látni kellene, hogy hogyan használod a gépet, előbb-utóbb kiderülnének a dolgok. Talán letöltesz mindet, telepítesz amit csak találsz, stb. Így gyorsan elszemetelődik, lelassul a rendszer.

2016. ápr. 27. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Jelenleg reggel 8 óta megy a gépem és azóta használom is. Én direkt gyilkolom, a windowst azaz kihasználom durván. De nekem nem is baj, mert egy laptop max 7-10 hónapig van nálam. Ez idő alatt 2-3 windows telepítést él meg.
2016. máj. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!