Ti mennyit használjátok a számítógépetek és milyen sűrűn telepítitek újra?
Napi 8-10 órát aktívan, és általában 0-24-ben megy.
Évente, kétévente szoktam nagytakarítás jelleggel leformázni az egészet és újrarakni.
G.
Nem. Rakj fel Win10-et, hátha megoldja.
G.
5 éves laptopom van, 5 éves Windwos 7 rendszerrel. Soha nem kellett újratelepíteni, nem fagy, nem lassú. Manapság napi 1-2 órát megy, de van, mikor be sem kapcsolom. Amikor ráérek, akkor 6-10 órát megy, volt idő, mikor mégjobban ráértem, akkor egész nap ment (kivéve éjszaka, vagy ha nem voltam itthon).
Attól, hogy notebbok illene néha kikapcsolni már csak az energiatakarékosság miatt is. Nem tudom miért csinálják ezt egyesek. A rendszer rendben, a hiba a felhasználóban van, benned. A hibát viszont nem tudom, látni kellene, hogy hogyan használod a gépet, előbb-utóbb kiderülnének a dolgok. Talán letöltesz mindet, telepítesz amit csak találsz, stb. Így gyorsan elszemetelődik, lelassul a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!