Melyik Windows-t használjátok? Melyik a legjobb szerintetek?
"Melyik Windows-t használjátok?"
windows 10
"Melyik a legjobb szerintetek?"
mindnek meg volt a maga kora, most a 10-et tartom a legjobbnak(persze kinek mi)
Windows XP Professional ami kicsit idejét múlt, de még jó.
Windows 7 Ultimate.
Ez a kettő az amiben már csak meg lehet bízni. A win 10-ben állítólag kémprogram van.
Röhögjetek ki, a többnyire használt számítógépemen még mindig Windows 98 van. A legjobb szerintem az XP volt.
A laptopomon Ubuntu Linux 15.04.
"A win 10-ben állítólag kémprogram van."
az is van benne, nem titkolják, max. a részleteket, de engemet speciel nem érdekel, más is kémked, csak rájuk nem mutogatnak, legalább is annyira
aki meg az én saját "titkos" beszélgetéseimet akarja látni az látni is fogja ha nagyon akarja, nekem mind1, nincs rejtegetni valóm, de azért nem akarom hogy a szülök, szomszéd olvassa az üzeneteimet
windows xp: szép volt, jó volt, ennyi volt
pár negatívum rá: nem érkeznek biztonsági frissítés, bizonyos dolgok nincsenek, amik elég jók, amik viszont az újabb windowsban megvan
A Windows XP-től kezdve a felületen kívül semmit(meg lopott pár funkciót a Linux-ból:UAC,több asztal...).
Szerintem Windows-ok közül a 7.Azért mert az a legtámogatottabb Windows(egyenlőre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!