Melyik Windows-t használjátok? Melyik a legjobb szerintetek?
Windows 7 az utolsó támogatott és használható rendszer. Amikor kijött a win8 (aztán 8.1) akkor már éreztem, hogy itt megválunk egymástól, mert a windows üzletpolitikájával nem értettem (és nem értek most sem) egyet a felhasználói felületét pedig hasznavehetetlennek tartom. Szerintük a "user" egyre hülyébb és a facebookon meg mobilapplikációkon kívül nincs is élet. Munka? Az micsoda? "nem sejtettük, hogy még ennyien használnak egeret és billentyűzetet" Azért a fejlesztőmérnökurakat leültetném egy érintőképernyő elé programozni....
Tehát ekkor váltottam sürgősen linuxra (linux mint xfce felülettel volt az ami a leginkább megfelelt az igényeimnek) és bár a gyártók és szolgáltatók hülyeségeiből fakadóan vannak kisebb zökkenők, de 100%ig meg vagyok vele elégedve és eszem ágában sincs többet windows-t használni.
(A win10 megjelenése pedig csak megerősített ebben, hogy a jövőben se jusson ilyen eszembe. kötelező automatikus frissítés? onedrive? msfiók? nyomkövetés? még több csempe és egy megerőszakolt startmenü? KÖSSZ DE NEM!)
Persze van aki nem ért vele egyet, de mindenki azt használ ami számára megfelelő. Ez az én véleményem csak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!