Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre a gépre milyen böngésző jó?

Erre a gépre milyen böngésző jó?

Figyelt kérdés

cpu: intel celeron m370 1.60GHZ

vidokártya: ati radeon xpress 200m 230MB

RAM: 1GB (870 MB használható).

op: windows 7 professional 32 bit

hangkártya: Conexant AC-link audio

hdd: 800 GB

megjegyzés:tudom hogy nem a legerősebb gép ezért kérdem hogy milyen böngészővel menne jól a youtube és gyors lenne a böngészés (most google van de lassú és akadozik minden videó).

(ha valaki kérdezné hogy nincs nekem jobb gépem van jobb gépen csak most elutaztam és mivel asztali ezért otthon van és a kérdés egy laptopról szól).

2016. ápr. 24. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, ha nem vagy valami program miatt Windowshoz kötve, térj át Linuxra. Az önmagában is kevesebb erőforrást zabál és tapasztalatom szerint ugyanaz a böngésző Linux alatt szintén kevésbé intenzíven eszi a RAM-ot, ami ilyen kis mennyiségnél igencsak fontos szempont.

Esetleg elgondolkodhatsz a memóriabővítésen 4GB-ra. A böngészők azt zabálják nagyon és Windows mellett ilyen mennyiség ma már indokolt.

2016. ápr. 24. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:

linux nem jó.... meg bizony van olyan programom ami winows ra van és egy játék is: gta san andreas

program: IMG Burn,winrar...

2016. ápr. 24. 11:11
 3/7 Lajos54 ***** válasza:

Hát, Windows 7-hez tényleg elég kevés az 1 GB RAM. Igazából még a 2 sem az igazi, főképpen, mivel a processzor sem az a hű de gyors (tapasztalat).

Próbáld meg az Operát, az utóbbi időben nekem még az tűnik a legjobban használhatónak egy szintén "karcsú" gépen, Windows 7-tel.

Sajnos a Youtube nálam is eléggé "darabos" azon a gépen, pedig abban 3,1 GHz-es proci és 2 GB RAM van. XP-vel még hibátlanul működött.

A Youtube (illetve más olyan oldalak, ahol videó van) csak akkor használhatók, ha (alul a fogaskeréknél) visszaveszem legalább 240-re.

2016. ápr. 24. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
2016. ápr. 24. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

A Youtube videokat az SMtube nevü programmal nézd, kell hozzá az SMplayer is.

Minden böngészővel egyaránt lassú lesz, ezzel memória bővítéssel javíthatsz egy kicsit, 2 GB ram alatt nagyon lassú már a netezés is

2016. ápr. 24. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Pale Moon

[link]

2016. ápr. 24. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek hogy a problémámat megoldottátok!! Mentek a zöldek!!
2016. ápr. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!