Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mozilla könyvjelzők mentése?

Mozilla könyvjelzők mentése?

Figyelt kérdés

A régebbi gépen meghalt, de adatmentéssel sikerült a Mozilla profilt átmenteni és szeretném a könyvjelzőket valahogy exportálni. Egyetlen megoldásként azt találtam, hogy az egész profil mappát kicserélném egy másik gépen lévővel, aztán Mozillával exportálnám html-be a könyvjelzőket és visszacserélném a mappát. Csak tartok tőle, hogy lassulna a Mozilla.

Esetleg valami más megoldás, amivel kilehet menteni a könyvjelzőket? Valami program, amivel megnyithatom és exportálhatom csere nélkül?

2016. ápr. 10. 15:11
 1/5 axonbite ***** válasza:
100%
fent könyvjelzők fül/minden könyvjelző megjelenítése/importálás és mentés
2016. ápr. 10. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Az oké, csak ahhoz kell kicserélnem az egész profilt. De nekem egy régebbi böngészőben lévő dolog is kéne, meg a mostanit is szeretném, ha megmaradna.
2016. ápr. 10. 15:27
 3/5 axonbite ***** válasza:
akkor katt a régi mentésre kétszer bejön egy elég fúrsa elrendezésű ablak viszont megnyitod egyesével és hozzá tudod adni az új könyvjelzők mellé a régi oldalaidat
2016. ápr. 10. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Máshogy nem tudtam, csak a places.sqlite fájl áthelyezésével. Most lementeném .html-be, meg is csináltam, de csak a könyvjelzők egy részét mentette bele a html-be, amik elöl voltak.

Ennél a html-be mentésnél van egy limit, hogy hány fájlt menthet vagy hogy van ez?

2016. ápr. 10. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Böngészőn belül egérrel végigpörgettem a könyvjelzőket, utána már lementette mindet. Köszi a segítséget! :)
2016. ápr. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!