Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Movie Maker-ben . Mkv...

Perla22 kérdése:

Windows Movie Maker-ben . Mkv videó mentése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy az új Movie maker-ben jeleneteket összevágtam egy mkv-kiterjesztésű filmből. A programban működik, viszont lementeni nem tudom, mert használhatatlan fájlokat jelez. Próbáltam az mkv videómat Format Factory-val avi-ba konvertálni, és nem is lett volna olyan rossz, csak eléggé elcsúsztatta a hangot. Tud valaki erre valamilyen megoldást? Hosszú és sok munka volt a film megvágása, mely nem ötletszerűen történt, nagyon sok energiát és időt vett igénybe, és a film több részes, és mind hatalmas méretű, ezért nem szeretném elveszíteni a projektet, csak nem tudom, mekkora esély van arra, hogy nem kell emiatt elölről kezdenem.

Köszönöm előre is!

2016. márc. 28. 17:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!