Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért váltottak . Mp4-ről ....

Miért váltottak . Mp4-ről . Mkv-ra?

Figyelt kérdés

Amióta váltottak (torrent), azóta belassult egy csomó video.

Nem értek hozzá, annyit látok, hogy eddig a képkockasebesség 23 kocka/sec volt, most meg 59. Így a hang normálisan megy, de a kép késik.

(Windows 7, és GOM Player-em van. VLC-vel kicsit jobban utoléri magát, de azt nem szeretem.)

Mit tudok csinálni? Konvertáláson kívül.

2016. ápr. 20. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

én inkább olyasféle haladóbb felhasználó vagyok

de az mkv úgy tudom hogy csak egy doboz, abban még lehet hogy mp4 van. annak is asszem más más kódolása/tömörítése lehet.

képkockaszám meg megint nem formátumfüggő, abban 100% biztos vagyok.

valami track szinkronizációt keress. a vlc tud ilyesmit, de írtad hogy nem fekszik.

2016. ápr. 20. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Volt már olyan film, amit sajnos VLC-n kellett nézni, mert az egész el volt csúszva, de itt az a baj, hogy játssza elcsúszva, aztán ugrik egyet, mert utoléri magát, aztán megint lelassul, megint ugrik...
2016. ápr. 20. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha több forrásból letöltött videóval is ezt csinálja, én kezdenék gyanakodni, hogy nem a videókkal van a probléma :)
2016. ápr. 20. 15:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Az mkv-vel van. Avi-val, mp4-el nem csinálja ezt.
2016. ápr. 20. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ha vlc-vel megy, akkor a másik lejátszó rossz. keress benne hardveres gyorsítási beállítást
2016. ápr. 21. 06:28
 6/8 A kérdező kommentje:

VLC-vel jobban megy. Ott is akad.

Meg felpörög a CPU. Ilyet akkor szokott, amikor egy filmet nagyon jó minőségben töltök le.

Nem hiszem, hogy a GOM Player rossz, mert minden mást lejátszik. Csak ezeket az új MKV-kat nem.

2016. ápr. 21. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Még egyszer leírom. Ha több forrásból töltesz le mkv videót, és mindegyik rossz, akkor a kalapod teheted rá, hogy nema videókkal van a baj, hanem a lejátszóval, vagy a codec-el.
2016. ápr. 21. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Vannak filmjeim MKV-ban, azokat minden lejátszó tökéletesen lejátssza. De most váltottak a torrent oldalakon, és azok a sorozatok, amiket eddig mp4-ben lehetett letölteni, most mkv. Ezeket nem lehet lejátszani, vlc-vel is nehezen.

Letöltöttem a KMPlayert, ez is húzza.

2016. ápr. 22. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!