Miért váltottak . Mp4-ről . Mkv-ra?
Amióta váltottak (torrent), azóta belassult egy csomó video.
Nem értek hozzá, annyit látok, hogy eddig a képkockasebesség 23 kocka/sec volt, most meg 59. Így a hang normálisan megy, de a kép késik.
(Windows 7, és GOM Player-em van. VLC-vel kicsit jobban utoléri magát, de azt nem szeretem.)
Mit tudok csinálni? Konvertáláson kívül.
én inkább olyasféle haladóbb felhasználó vagyok
de az mkv úgy tudom hogy csak egy doboz, abban még lehet hogy mp4 van. annak is asszem más más kódolása/tömörítése lehet.
képkockaszám meg megint nem formátumfüggő, abban 100% biztos vagyok.
valami track szinkronizációt keress. a vlc tud ilyesmit, de írtad hogy nem fekszik.
VLC-vel jobban megy. Ott is akad.
Meg felpörög a CPU. Ilyet akkor szokott, amikor egy filmet nagyon jó minőségben töltök le.
Nem hiszem, hogy a GOM Player rossz, mert minden mást lejátszik. Csak ezeket az új MKV-kat nem.
Vannak filmjeim MKV-ban, azokat minden lejátszó tökéletesen lejátssza. De most váltottak a torrent oldalakon, és azok a sorozatok, amiket eddig mp4-ben lehetett letölteni, most mkv. Ezeket nem lehet lejátszani, vlc-vel is nehezen.
Letöltöttem a KMPlayert, ez is húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!