Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta iv-et nem tudom patchalni?

Gta iv-et nem tudom patchalni?

Figyelt kérdés
Valamiért nem tudom patchelni azt irja ki (persze angolul)hogy a jatek felvan e telepitva es ha igen akkor rendesen működik e a jatek nah most a jatek nem mukodik egyaltalan mert elindítom a launchert es kihoz egy kis ablakot persze fekete es abban a pillanatban dob ki mit lehet ezzel csinalni korabban jatszottam a játékkal aztán letöröltem jah es win 7-én jatszottam most win 10 van ugy hogy a gepigennyel nincs baj.

2016. ápr. 19. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:

"Gepigennyel nincs baj". Win10en kivetel a kiadasa utan kiadott jatekokra vonatkozoan, de a regebbiekre alkalmatlan. Mivel szinte teljesen ujrairt (es csak dx12 miat alakitottak at), eleg gyenge kompatibilitast mutat regi jatekokkal szemben. Nekem fent volt 1 honapig. Semmim nem ment, meguntam, vissza 7re. Nekem ennyi volt a win10. Mint ahogy olvastam, ebbol tenyleg az fps huszarok profitaltak akik uj jatekokkal jatszhatnak ultran mert meg jobban fut. De 2015 eleji jatekokon is fosik ami nem is olyan regi. Sajnos ha szeretned hasznalni keritsd elo a regi 7est.

Nekem valamelyik jatek nem indult, valamelyiken hang nem volt, valamelyiken a kep nezett ki furan (nagyon erdekes tessalation par texturan), valamelyik meg szarabbul futott. Nekem egy pozitivum volt benne. Az hogy probalkoznak, es foglalkoznak vele, valamint egyre tobb gondot oldanak meg. En azt javaslom keress egy elődöt, es majd frissits egy kicsit kesobb ha ragaszkodsz hozza. Jelenleg meg mindig instabil az egesz. (nekem sokszor volt veletlenszeru kekhalal is).

Visszaterve a kerdesedre, win10en nem megoldhato. Korabbi rendszer kell, legjobb a hetes lenne persze. Vagy B opcio egy masik jatek.

2016. ápr. 19. 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt én is gondolkoztam mas rendszeren de akkor megy vissza a 7 mert nekem alapvetoen baj nincs rendszerrel csak a kompatibilitási problemakkal.
2016. ápr. 20. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!