Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha jól tudom, van olyan...

Ha jól tudom, van olyan program, amit ha teleptíek, akkor visszahoz mindent, amit már a lomtárból is kitöröltem. Tudtok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts!

A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetőleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra.

Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül.

A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program.

Szóval nem olyan egyszerű a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettőt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!

2010. ápr. 6. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Hali!

Megnéztem a régi lemezemen, amelyiken 2 fajta Tomb Raider volt, fel telepítettem, de nem indult el mert elég régi.

A Tomb Raider 2 vagy a Tomb Raider 4 közül az egyik az amelyikre te gondolsz. ( de sztem a 2 )

Remélem tudtam segíteni! :)

2010. ápr. 6. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
bocsi, ez nem ide :S
2010. ápr. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!