Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játszik még neten valaki a...

Játszik még neten valaki a "Yugioh-power of chaos:the joey passion+ játékkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok. utóbbi időben nagyon rákaptam erre a játékra(független attól hogy nem 10 éves vagyok:D van aki még nevet is ezen:DD) és gép ellen már egy kicsit unalmas.. mindig ugyanaz a pár db paklija van,buta,könnyen kiismerhető stb,és az lenne a kérdésem hogy neten nem-e játszik még valaki vele,mert más emberek ellen azért kicsit jobbak az ilyen játékok.:):D

2016. ápr. 17. 05:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Régebben én is sokat játszottam vele:D

A fentebb említett játéksorozat 3 részből áll, a máik kettőben Kaiba ill. Yugi ellen harcolhatsz, többszáz/ ezer új kártyával, ha mind a 3 telepítve van akkor a legtöbb kártya átvihető egyikből a másikba.

-Joey the passion

-Kaiba the revenge

-Yugi the destiny

Ez a három volt a hivatalos sorozat, de ezen kívül rengeteg jó mod készült a játékhoz, más ellenfelek, taktíkák, kártyák..

Itt pl. sokat találsz: [link]

Amennyiben jobban ismered a Yugioh világát akkor ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe: [link]

Az innen leszedett játékprogram a létező összes kártyát tartalmazza, és ha van éppen aktuális yugioh sorozat akkor az új megjelent kártyákkal hetente frissül, hatalmas online közösséggel.

2016. ápr. 17. 08:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom annak idején teis megkaptad hogy milyen gyerekes vagy. :DD

igen azt tudom fent is van mind a 3 mert pont egy olyat szedtem le hogy egybe mind a 3 és magyarul,csak az a baj hogy pont egy olyan paklit sikerült összeállítanom a joeyba ami a lényegesebb lapokat nemviszi át a másikakba..:DD

a modokra meg majd köszi ránézek de még egyenlőre fogalmam sincsen hogy kell majd bele tenni :DD

magával a yugioh világgal úgy vagyok hogy az első évadot azt imádtam magát a sorozatot is gyerekkorom egyik kedvence volt szóval úgy azzal képbe vagyok viszont a többi nem tudom hány évadról semmit nem tudok..egyszer játszottam még annó suliba oszt társammal lyukas infó órán és az már ilyen mostanibb yugioh volt,úgy elvert mint a sz*rt..:DD én meg csak néztem hogy fehér kártyák meg ilyenek szóval ezzel úgy igazából így vagyok..:DD

2016. ápr. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!