Játszik még neten valaki a "Yugioh-power of chaos:the joey passion+ játékkal?
Régebben én is sokat játszottam vele:D
A fentebb említett játéksorozat 3 részből áll, a máik kettőben Kaiba ill. Yugi ellen harcolhatsz, többszáz/ ezer új kártyával, ha mind a 3 telepítve van akkor a legtöbb kártya átvihető egyikből a másikba.
-Joey the passion
-Kaiba the revenge
-Yugi the destiny
Ez a három volt a hivatalos sorozat, de ezen kívül rengeteg jó mod készült a játékhoz, más ellenfelek, taktíkák, kártyák..
Itt pl. sokat találsz: [link]
Amennyiben jobban ismered a Yugioh világát akkor ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe: [link]
Az innen leszedett játékprogram a létező összes kártyát tartalmazza, és ha van éppen aktuális yugioh sorozat akkor az új megjelent kártyákkal hetente frissül, hatalmas online közösséggel.
Akkor gondolom annak idején teis megkaptad hogy milyen gyerekes vagy. :DD
igen azt tudom fent is van mind a 3 mert pont egy olyat szedtem le hogy egybe mind a 3 és magyarul,csak az a baj hogy pont egy olyan paklit sikerült összeállítanom a joeyba ami a lényegesebb lapokat nemviszi át a másikakba..:DD
a modokra meg majd köszi ránézek de még egyenlőre fogalmam sincsen hogy kell majd bele tenni :DD
magával a yugioh világgal úgy vagyok hogy az első évadot azt imádtam magát a sorozatot is gyerekkorom egyik kedvence volt szóval úgy azzal képbe vagyok viszont a többi nem tudom hány évadról semmit nem tudok..egyszer játszottam még annó suliba oszt társammal lyukas infó órán és az már ilyen mostanibb yugioh volt,úgy elvert mint a sz*rt..:DD én meg csak néztem hogy fehér kártyák meg ilyenek szóval ezzel úgy igazából így vagyok..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!