Macesek, ti hogy oldjátok meg a szövegszerkesztést?
Például szakdolgozat, diplomamunka vagy bármi. Maces MS Office-ról nem sok jót hallottam. Azért az nem járja, hogy Macen így néz ki egy dokumentum, de Winen meg már úgy. Így nem lehet beküldeni még egy nyamvadék beadandót sem.
Van erre valami megoldás, vagy maradjak inkább a Windowsnál? Még nem vásároltam Macet, pontosan emiatt a dilemma miatt.
Most megnyitottam egy doksit MS Office-ban és LibreOffice-ban. (Windows 10)
Ugyanaz a dokumentum, de teljesen máshogy jelenik meg.
Egy felsorolásnál példuál Wordben a sorok között van térköz, LibreOffice-ban nincs közöttük semmi.
Vagy csak én vagyok lehetetlen?
Igen, PDF-fel ez nem probléma.
Március végén beadtam egy dolgozatot PDF-ben, mert eddig mindent abban kértek. Erre jött vissza a válasz, hogy küldjem Wordben.
A fontos helyekre kuldd pdf-ben, aki pedig akadekoskodik, az ne nezegesse a formazast:)
Google online szovegszerkesztojet is kiprobalhatod, tud doc(x)-be menteni, de nemtudom jobb-e.
Hát ez marha érdekes :D
Ezt elárulja valaki, hogy miért van különbség a két felsorolás között?
Itt a két kép:
Az első LibreOffice, a második az MS Office 2016.
Amikor megpróbáltam LO-ban térközt szerkeszteni a felsorolást kijelölve, akkor a teljes dokumentumra átírta a beállítást. Igaz, csak fél órája töltöttem le, lehet én nem értek hozzá eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!