Gicus01 kérdése:
One page weboldal esetében mivel oldjátok meg a navigálást?
Figyelt kérdés
Sok helyen kerestem utána, eddig nem találtam megfelelő megoldást. A sima oldalon belüli hivatkozással az a gondom, hogy így a hivatkozott részre ráugrik, de az az oldal közepén helyezkedik el, én pedig azt szeretném, ha a fejezet címe az oldal tetején kezdődne. Köszi előre a választ!2015. jan. 17. 17:43
1/4 anonim válasza:
Az, hogy hova ugrik pontosan megadható, de nagyon-nagyon sok kliens oldali lib van, amivel könnyen megoldható így a navigálás.
Keress rá a single page app kifejezésre.
2/4 anonim válasza:
jQuery -vel könnyedén írhatsz saját oldal kezelést.
De mint előttem is írták sok-sok ilyen van.
OnePag esetén section -ra van bontva, egy-egy section egy oldal.
És egyszerűen mikor rákkantintok egy hivatkozásra, erre a section -ra scrollozom a weblapot.
Tehát nem a H1, vagy más tartalom ID -ja alapján megy, hanem az adot lap rész, section alapján.
3/4 anonim válasza:
Ajánlom az angular js-t a feladatra, van okos routing modulja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak sikerült is!
2015. jan. 27. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!