Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudok - ingyenesen -...

Honnan tudok - ingyenesen - letölteni olyan PhotoFiltre programot?

Figyelt kérdés
ahol már a kezdő oldal is magyaritva van.Mint például a "file,edit, image" stb. helyett a magyar megfelelőik olvashatók.Továbbá az alattuk levő ikonokra kattintva azok is "tudnak" magyarul.
2010. ápr. 6. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vissza kérdés : A Trans....HU- t honnan tetted be ?
2010. ápr. 6. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Amit láttál az előző linken, ott kijelőltem a TranslationEN-t,a kutzor ott villogoto és az egész helyére beirtam a translation HU-t, majd entert nyomtam.(Fentebb Te tranlationt irtál, gondoltam nyelvbotlásból)

Tehát igy történt a helycsere.

2010. ápr. 6. 18:43
 13/17 A kérdező kommentje:

Már az előbb is ideakatram tenni, de valami kavar volt a feltöltönélTehát most ez a tényállás.Ha a súgót nézem az sem magyar.

[link]

2010. ápr. 6. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát így nem jó.Te nem kitörölted az angolt,hanem csak átnevezted magyarra.

Ide föltettem a magyar nyelvet a Trans...HU -t.

[link]

Ha letöltöd és beteszed a PhotoFiltre mappába akkor magyar lesz a programod.

2010. ápr. 6. 19:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm türelmedet,de

amikor kitöröltem a T...EN-t -ami elment a lomtárba - nem tudtam honnan tegyem helyére a T...HU-t.

Pánikba estem és visszahoztam a lomtárból, ezután irtam át a T...HU-ra.ekkor megkönnyebbültem,mert a kettő helyet cserélt.

Amit most küldtél -artweaver - már akkor is megjelent, amikot a T...EN-re kattintottam.(Fentebb irtam is.Egyébként mint progi-t már korább óta használom)

Tehát ha fizikálisan kitörölném a T...HU-t, ami elmegy a lombtárba, akkor honnan,és hogyan tegyem be a helyére azt a T...HU-t, hogy az működjön is?

2010. ápr. 6. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Húú.

Azt kellene tenned ,hogy a PhotoFiltre mappából a lomtárba dobnád mindkét T -t a HU-t is és az EN-t is és ha ez megvan akkor betennéd azt a T HU-t amit 19:02 kor átküldtem.

És akkor jó lesz.

2010. ápr. 6. 20:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Tisztelt TÜRELMES és KITARTÓ VÁLASZOLÓM,SEGÍTŐM!

A fehér füst felszállt.A Photo Filtre Kezdő oldala magyaritottan áll előttem.

KÖSZÖNÖM!

(Egyébként a "SŰGÓ" nem lett magyar)

Fenntartava az elózőben irottakat,hogy tulajdon képpen amikor fizikálisan is kitöröltem a T...EN-t, nem tudtam (kezdő mivoltom miatt) mit, és hogyan tegyek a helyére.

Remek, most már megkezdem az ismerkedést a képszerkesztővel, ha netán tudsz olyan lehetőséget, ismertetőt, ahol bevezetést nyerhetek a használatába, kérlek jelezd a provimon.Külön köszönetért.

Minden megnyilvánulásod szivesen veszem.

2010. ápr. 6. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!