Honnan tudok - ingyenesen - letölteni olyan PhotoFiltre programot?
Jaj ,hát ez egyszerű,miután letőtikézted a PHOTO FILTRE-t ,azután lemagyarosítod.
Írjál ha valamit mégse értesz.
Igen irok, mert mégsem értem.(Igen ,ilyen a kezdők kenyere)
Szóval letöltöttem, de a menüsor még mindig nem magyar.Habár alatta a magyarositásra az utasitás, de ezt hogyan kell kezelni ahhoz, hogy az asztal szövege is magyar legyen.(Mint ahogy a kérdésben is megjelöltem)
Nos : Nyisd meg a Photo Filtre mappát.
Itt találod : Sajátgép/Helyilemez C /Program files
Ebben a mappában van az angol nyelvű /EN/ fájl azt ki kell törölni és a magyar nyelvi fájlt /HU/ meg bedobni a helyére.
Írjál vissza ha nem megy.
Nem megy!!!
Eddig eljutottam:
Ha arra a trans... ra kattintok ahol az eu. van, akkor az artweavwe progi jön elő
Eddig jó.
De most töröld ki a Translation EN-t.
És tedd be a helyére a Tranlation HU-t.
Írjál ám ,várlak.
A Translation Hu-t beitram, majd megnyitottam volna de Aa "társitás" nevű ablak jött elő, ahol
"válassza ki a fájl megnyitásához használni kivánt programot"
A felsorolásban a photo filtre nincs benne.
A Trans...HU t nem kell megnyitnod,csak legyen bent a mappában a Trans...EN helyén.
És ha ezek után bezárod és újra megnyitod a PhotoFiltret akkor már magyarnak kell lennie.
Nos ?
Szegény embert még az ág is huzza...
Nem lett magyar.
Amit az előbb köldtem linken ott az EN helyébe az HU került:Bezártam, majd a Photo filtert megnyitottam az aszlali linkről, de a menüsor változatlan(File,edit image és igy tovább) majd megnyitottam a minden program-ból, a helyzet változatlan.Valamit elszurhattam volna??
De hát már egészen a kapuig vezettél, amit külön köszönök!!Már csak be kellene lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!