Az egy hónapja mindennel fölszerelt új gépre érkező frissítéseket letöltsem?
Figyelt kérdés
Pontosabban: letöltöttem. Ezek a Java, Firefox, Windows voltak. Jól tettem?2016. ápr. 14. 06:50
2/7 A kérdező kommentje:
Ha ezek így zúdulnak, hosszabb távon nem lassítják nagyon a gépet? A famíliám szerint, csak ha már hiányukban nem tudok megnyitni oldalt, kellene letölteni.
2016. ápr. 14. 08:12
3/7 anonim válasza:
Á, nem lassul semmi. Nem tudom miylen Windows-t hsználsz, de a mostaniak már úgy vannak megoldva, hogy plusz helyet se foglalnak a frissítések. Frissíteni azért is érdemes, mert úgy jobban is védve vagy a különböző netről jövő bajok ellen, amik tényleg lassíthatják a gépet. A Java-t is ajánlott mindig a legrisebbet használni, mer telég komoly biztonsági rést tud okozni ha nem friss.
4/7 A kérdező kommentje:
Windows 10.
Hozzá nem értőként valahogy így gondoltam én is, annál is inkább, mert az Avast szorgalmazta a frissítést.
Ha már vagy ilyen szíves -nagyon köszönöm - még azt megkérdezném, hogy az egyelőre csak hálózatról működő gépben benne legyen-e az akkumulátor.
2016. ápr. 14. 08:31
5/7 A kérdező kommentje:
Közben olvastam az akkumulátor kivételéről, hát nem egyértelmű a megítélése. Hagyom, az legalább egyszerű. :)
2016. ápr. 14. 08:44
6/7 anonim válasza:
Laptop esetében ha sokáig nem használod telepről:
40%-os töltöttség mellett vedd ki a gépből és tartsd hűvös, száraz helyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
2016. ápr. 14. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!