Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tennétek ha kapnátok egy...

Mit tennétek ha kapnátok egy olyan szoftvert amit ha rendszeresen lefuttattok a számítógépeteken, akkor egyre növekszik a bankszámlátokon levő pénzösszeg?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 04:31
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Azt értem hogy egyszerűbb, de mégis miért foglalkoznék más pénzével? Szerintem még ennél is sokkal egyszerűbb, ha én csak a saját pénzemmel foglalkozik s kis pista is a saját pénzével foglalkozik. Csak úgy adott szoftver esetében mindenképp. Ha kis pista valamilyen összegért megbíz, hogy kezeljem a banki ügyeit az persze más. De elég magas összegnek kell ennek lennie ahhoz hogy jobban megérje mint a saját pénzemmel csinálni ezt így a valóságban ép ez a kivitelezhetetlen. Sok furcsaságot írtál. Az, hogy egy ilyen program naprakészen kövesse a kezelőfelületeket nem kivitelezhetetlen, hanem a program működésének az egyik alapfeltétele. Jól is néznénk ki ha alapvető feltételek nem teljesülnének. Be kell látnom túlságosan probléma és lehetetlen centrikusan gondolkozol, minden megoldandó feladatot induláskor lehetetlennek de legalábbis legyőzhetetlen akadálynak könyvelsz el.

Látom garancia fogalmával sem vagy tisztában. Garancia adásakor nem arra vállalunk garanciát hogy betartjuk a törvény egyéb rendelkezését, nem fogunk adatot vagy bármi más lopni. Amikor valaki bemegy egy boltba és vesz egy terméket akkor se arra adnak garanciát, hogy közben nem zsebelik ki vagy hogy pl. a számlára ráírt címét nem adják e ki harmadik személynek.

És nem nem kell nyilatkozni arról, hogy a törvényt betartja e vagy pedig meg fogja szegni. hanem alapkövetelmény a törvény maradéktalan betartása.

Arról nem is beszélve hogy ha a saját gépén futtat egy szoftvert akkor nem ad ki adatot. ha pedig a programom a tudta nélkül elküldene adatot nekem akkor az lényegében egy kém vírus lenne ami úgy ahogy van illegális.

és itt megint csak ott tartunk hogy nem kell arról nyilatkoznom, hogy a tudta nélkül fogok e adatot lopni tőle vagy sem, mert a törvény előírja hogy ne tegyem. ez nem választás kérdése.

mivel az sms minden esetben más kódot küld a komoly kockázat nem igazán nevezhető annak. mert hiába tör be valaki a gépébe és szerzi meg az sms adatát ha az utána már nem érvényes.

és igen vannak nehézségei. ha valaki pénzt akar keresni az bizony nehézségekkel jár. pl. dolgozni kell.. ez is egy nehézség. sokak számára akkora nehézség, hogy inkább úgy döntenek, nem is teszik.

Az sms azonban csak akkor érkezik a telefonra ha a sim kártya a telefonban van. Ha azonban egy számítógéphez kapcsolt stickben van akkor nem képes telefonra érkezni az sms mert a telefon nincsen. de ha úgy oldjuk meg akkor is bekerül a gépbe. furcsák azonban hogy azt ami a saját fogalmazásod szerint nehézségbe ütközik - (sms) azt úgy állítod be hogy nem is lehetséges ("elbukik a dolog") holott csak arról van szó hogy dolgozni kell a pénzért.

Bizony a programot meg kell írni, bizony a programot működtetni kell másképp nem lesz eredménye.

2016. aug. 4. 01:54
 22/22 anonim válasza:

Nem értem a hisztit. Összekoldulnék 1 dollárt, nyitnék egy bankszámlát, s befizetném rá. Ha működik a program tényleg akkor megélnék belőle, ha nem akkor nem vesztenék semmit. A néhány száz forintos bankszámla díjat szintén össze tudnám koldulni egy darabig ha meg sokáig nem működik s megunnám a koldulást akkor megszüntetném.

Természetesen ellenőrizném előtte hogy legális e de ez nem tudom miért kérdés? Szerintem ez alap. Ahogy az is hogy utána néznék minden erre vonatkozó szabálynak törvénynek is amiket betartanék.

2017. febr. 15. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!