Mi az hogy nem találja a digitális aláirást?
Figyelt kérdés
Telepiteném az Msi Geforce 750 video kártya drivert, el is kezdi, menetközbe egy hibaüzenetet dobott fel, amin tovább lehetett menni, látszólag fel is rakta az Nvidia kellékeket, de az akadás ugyanúgy megvan, meg az eszközkezelőbe felkiáltó jel a videóvezérlőnél. Miért nem megy, ha egyszer gyári cd, mi a gondja ?2016. ápr. 13. 22:22
1/8 anonim válasza:
szedd le netről a legújabbat.. ki tudja mikori az a driver ami a cd-n van.
2/8 anonim válasza:
CD-rő' nem telepítünk drivert, csak ha pusztulat szélén vagyunk, és nagyon nincs net. Első lecke.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem cdről, megvan a tartalma gépen. s nem is régi videokártyáról van szó. de majd akkor megnézem neten
2016. ápr. 14. 07:47
4/8 anonim válasza:
Nem érted :D
CD-rő' nem telepítünk drivert, mert mocskosrégielavultfoskaki. Letöltjük a legújabbat, és azt használjuk. :D
5/8 A kérdező kommentje:
De éértem :D csak ez kb 2015 ös cd, vagy dvd nemtudom.. De a tartalmát gépen tárolom, mivel nekem még olvasó sincs a gépbe :D eddig müködött, most nemtudom ma baja
2016. ápr. 14. 14:54
6/8 A kérdező kommentje:
'mi
2016. ápr. 14. 14:54
7/8 anonim válasza:
Telepítsd a Microsoft Update weboldalról
(csak Internet Explorer böngészőből műkszik)
Manuálisan (Egyéni gombot választva) a javasolt, aláírt Drivert hozzá!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már sikerült megoldani.. Felmentem a geforce oldalára onnan leszedtem a tipust kiválasztva.. Fel telepitettem, felrakott frameworkot meg ami kell, viszon a grafika nem változott, ugyanolyan volt minden.. Aztán megprobáltam ujra a gyárit ami járt hozzá, most gond nélkül végig ment a telepitést es minden ok.. Érdekes dolgok
2016. ápr. 14. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!