Milyen rajzprogram van digitális rajztáblához?
Egy Genius EasyPen i405X digitalizáló táblához kellene egy rajzprogram ami tudja érzékelni hogy milyen erős vonalakat húzok és nem kellene gombokkal állítani.
Cseppet sem értek a gépekhez,de rajzoli szeretek és most vettem egy digitális táblát,de elgondolkoztam azon hogy sima paintal nem lesz jó mert ott állítgatni kell a méreteket.
Windows 10 es rendszerre kellene.
A Paint Tool SAI-t nem engedi a gépem letölteni. ( Nem tudom miért.
A gimp2-t használtam már sokszor,de nem tudom hogy lehet-e tollal használni,de még sok funkcióját nem is tudom irányítani még egérrel sem.
Valaki segítsen kérem :)
Neten azt találom, hogy Gimp teljesen jó, nézz szét youtubon, sok videó van, pl ez:
https://www.youtube.com/watch?v=ODaPT5jH_nY
Ezt a SAI valamit is meg lehet találni (google első találat volt), csak ez elég amatőr cucc egy Illustratorhoz vagy akár egy KRita-hoz képest.
Az eszközbeállító panelon keresd meg az ecsetdinamika beállításait.
Egyébként meg valóban nagyon jó a Krita is, én meg javaslom még a MyPaint programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!