Miért renderel a Sony Vegas túl világosra?
Figyelt kérdés
Idáig mindig 720p-50i wmv-ben rendereltem,aminek a színeivel semmi probléma nem is volt. Most ki akartam próbálni a Main Concept-> Internet HD 1080p-t de olyan retina égetően világos,hogy az valami hihetetlen. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni?2016. ápr. 10. 11:02
1/5 anonim válasza:
Bocs, de inkább hagyd a wmv formátumot. Tudom szép a képe meg minden, de inkább az AVC MP4 H264-et próbálgasd. Ez a Blue-ray lemezek formátuma, ez váltotta le az mpeg2 DVD formátumot. Már kész a H265 is, de még nincs bevezetve a piacra, Ez lesz majd ha jók az értesüléseim a 4K-ás Blu.Ray-ek formátuma. Szóval az 50i-t is elfelejtheted, mert ezzel váltottsoros videót készítesz, azaz interleaved. Neked progresszivre(50p) kell állítanod a renderelésed. Bár hogy 50fps-t használsz az már tényleg a Te dolgod, elég lenne a 25fps, vagy ha már jobbat akarsz akkor a 30fps.
2/5 A kérdező kommentje:
Az 50i jelölés 25fps a vegasban. Pontosan melyiket ajánlod renderelés mp4-ben Full HD-ra?
2016. ápr. 10. 17:46
3/5 anonim válasza:
Sajnos most nem vagyok Vegas közelben, mert nem vagyok otthon, de ha jól emlékezem Sony AVC, és a video formatnál kell átállítani AVC-re. Progressive scant kell beállítani még. A bitrátát azt tesztelni kell, hogy mi az ami már jó. Sima HD-nál kell legalább 5000Mbit re állítani, a Full HD is mehet olyan 9000Mbittel vagy nagyobbal...
4/5 A kérdező kommentje:
Szuper,nagyon köszönöm a segítségedet!
2016. ápr. 10. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!