Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas renderelésnél miér...

Sony Vegas renderelésnél miér szakad meg mindig a művelet és miér írja ki mindig az alábbi hibát?

Figyelt kérdés

ezt írja ki mindig pár óra múlva a renderelés vége felé 90% körül: [link]

mi lehet a gond?

2016. ápr. 5. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A letöltött programok már csak ilyenek.
2016. ápr. 6. 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A beállításokban a General-nál a Close media files when...-ból szedd ki a pipát, ha ez nem segít, akkor nézz utána a "gugli"-ban!
2016. ápr. 6. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Pannóniás barátom a letöltött progikkal nincs semmi gond, gondolom valami linuxos fan lehetsz mert azok verik magukat az ingyenes programjaikkal, az a Te bajod, mindegy.

Szóval, ha sokat vacakol a Sony egyszerűen le kell cserélni.....Nemzetközi fájlmegosztókon több tucatnyi Sony Vegas közül lehet válogatni.....

2016. ápr. 8. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt sem tudom hogy eszik vagy isszák a linuxot. Azt viszont már megtanultam itt a GyK.-n, hogy amikor egy program rendetlenkedik, akkor a végén mindig az derül ki, hogy innen-onnan letöltött, és összebarkácsolt programokról van szó.
2016. ápr. 8. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Én meg attól szoktam agymenést kapni itt a gyk-án, amikor sokan azzal jönnek, hogy ha nem működik egy program akkor menj vissza a boltba oda ahonnan vásároltad és majd ott segítenek. Meg, hogy a letöltött programok vírusosak, meg bla, bla bla...

Persze előfordulhatnak programfutási hibák, ha ilyen van nyugodtan lehet próbálkozni egy másik programmal. Ha egy feltört programot több százan tartanak seedben, akár ezren is akkor feltételezhető , hogy azzal a programmal másoknak sem volt bajuk...

Velem is előfordult már, hogy a megadott széria számmal nem fut egy program, sebaj van másik program....

2016. ápr. 8. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam ilyet hogy a boltba, meg akármi. A gépemen minden program letöltött. :)

Csak azt mondom, hogy ha egy torrentről letöltött program adott esetben nem indul, vagy hibásan működik, annak nagy százalékban épp az az oka, hogy letöltött. :)

2016. ápr. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!