Audacityben van rá mód hogy eltüntessük a zenéről a vokált (hatékonyabban mint a vocal remover)?
Szóval hogy ne is torzuljon el a zene, és egy halvány ének se maradjon, ilyet lehet audacityben vagy más program kell hozzá?
Tudok róla hogy milyen programmal lehet ezt, de engem érdekel hogy valamilyen trükközéssel, több művelettel megvalósítható-e ez ebben a programban.
Nincs.
Két metódust alkalmaznak:
- sztereó hanganyagnál a csatornák egymásból való kivonása
- illetve némi hangszínszabályzás
De tökéletes eredmény nem érhető el. Ez kb. olyan mint a kakaót (mint italt) szétszedni tejre és kakaóporra.
„Tudok róla hogy milyen programmal lehet ezt”
Ezt a tudást megoszthatnád másokkal is. Ez az egyik állandóan visszatérő kérdés, és eddig senki sem javasolt tökéletes megoldást.
Láttam YT-on hogy a Virtual DJ 7-tel lehet ilyet.
Csak most csak ezért nem szeretném letölteni azt a programot, amúgy sincs ilyen igényem, csak úgy kíváncsiságból kérdeztem.
"Láttam YT-on hogy a Virtual DJ 7-tel lehet ilyet. "
Mint minden programban, a #1-es hozzászólásomban alkalmazott metódusokat alkalmazzák, több-kevesebb sikerrel.
Ha biztos megoldást akarsz, meg kell keresni a szám karaoke/instrumentális változatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!